Sokszínű csomagolástechnikai termékek!

Posted: 17th május 2016 by Megasztár in Egyebek
Sokszínű csomagolástechnikai termékek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Csomagolótechnikával foglalkozó Ugrinpack nevű vállalatunk 1923 óta létezik, és sikerünk az óta is töretlen országszerte, hiszen folyamatosan bővülő termékeink miatt az országban több vállalkozásnak is csomagolóanyag gyártást illetve szállítást is tudunk biztosítani. Vállalkozásunk a hagyományos technikákat ötvözi a környezetbarát eljárásokkal, és termékeink elsősorban ipari, valamint élelmiszeripari területeken tudják hasznosítani.

Csomagolótechnika vállalkozásunk a következő termékeket képes biztosítani a megrendelőinek: csomagoló fólia, nylon zacskó, papír doboz, celofán tasak, papír zacskó, légpárnás fólia, simítózáras tasak, élelmiszer csomagolás, bopp tasak, zárható zacskó, vákuumzacskó, valamint bliszter. Családunk speciális csomagolóanyagok nyomtatásával 1980 óta foglalkozik, azóta pedig egyre csak bővülünk és folyamatosan fejlesztjük magunkat. Manapság már a hajlékonyfalú csomagolóanyagok nyomtata mellett merevfalú csomagolóanyagokat is forgalmaz. A mi kezdeményezésünkre jött létre az Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter, amely egy problémamegoldó szolgáltatást nyújt.

Nálunk lehetőség van ingyenes mintacsomag rendelésre is, ennek segítségével pedig saját szemével meggyőződhet termékeink magas minőségéről. Válassza Magyarország legsokoldalúbb és legszínesebb csomagolástechnikai cégét a legjobb minőségű csomagolóanyagokért! Tovább információkért és ajánlatkérésért érdemes fellátogatni weboldalunkat, az ugrinpack.eu-t. Amennyiben kérdései lennének, vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az ugrinpach@ugrinpack.eu e-mail címen, vagy tárcsázza a + 36 70 386 08 01 telefonszámot, és barátságos csapatunk készségesen áll minden kedves ügyfelünk rendelkezésére.

Comments are closed.