Samsung utángyártott toner jó áron!

Posted: 11th november 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Samsung utángyártott toner jó áron! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A színes toner lényegében ugyanúgy működik, mint a monokróm festék, azzal a különbséggel, hogy a folyamat minden egyes festékszín esetében megismétlődik. A szabványos festékszínek a cián (kék), bíbor (piros), sárga és fekete. A feketére azért van szükség, mert a három alapszín (piros, sárga és kék) kombinálva bármilyen színt alkothat, kivéve a feketét.

Samsung utángyártott toner kapható kedvezményes áron a best-toner.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg jobbnál jobb Samsung tonereinket. A fekete technikailag nem szín, hanem a szín teljes hiánya. Ez a négy tonerszín, ha különböző telítettségi és világossági szinten kombinálják, milliónyi különböző árnyalatot és színárnyalatot hozhat létre. A tonerkazettákról szóló rövid útmutató segítségével alapvető ismereteket kell nyújtani működésükről. A tonerkazetták jelenlegi technológiája lehetővé tette, hogy a lézernyomtatók uralják az irodai nyomtatási piacot. A tonert néha száraz tintának is nevezik, de a toner valójában nem tinta! A tinta pigmentált folyadék. A toner finom, negatív töltésű, műanyag alapú por. A fénymásoló toner fekete színe a gyártás során a műanyag részecskékkel kevert pigmentekből származik. A fénymásolóban a toner nagyobb, pozitív töltésű gyöngyökön ragad, és egy tonerkazettában tárolja.

Amikor a festékbevonatú gyöngyöket a dobra görgetik, a festékrészecskék sokkal vonzóbbnak találják a pozitív töltésű ionokat a dob felületén, a nem exponált részeken, mint a gyengén töltött gyöngyöket. Ugyanezek a részecskék ezt követően még jobban az elektrosztatikusan feltöltött papírhoz húzódnak. A tonerben lévő műanyag megakadályozza, hogy felugorjon, miután végre rákerült a papírra; mindössze annyit kell tennie, hogy felmelegíti a tonert, és a műanyag részecskék megolvadnak majd a pigmentet a papírhoz olvasztják. További részletekért és rendelésért mindenképpen keresse fel a best-toner.hu weboldalt.

Comments are closed.