Samsung galaxy a3 üvegfólia

Posted: 17th január 2017 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Samsung galaxy a3 üvegfólia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Minden Samsung telefon tulajdonos szeretné, ha készüléke külseje mindig karcmentes, tiszta maradna. A képernyőn megjelenő karcolások, repedések bosszantóak, és egyben csúnyák is tudnak lenni. Ezért fantasztikus megoldás a képernyő fóliával való ellátása, és ez az apró lap kedvező áron vásárolható meg.

Samsung galaxy a3 üvegfólia, mely nagyobb védelmet nyújt, mint egy átlagos fólia. Az üvegfólia természetesen a mélyebb karcolásoktól is megvédi a telefon képernyőjét, valamint a készülék elejtésekor megakadályozza, hogy a telefon felülete megrepedjen. Az üvegfóliát, úgy alkották meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefonhoz, hogy ne legyen zavaró tényező a használó számára. Az átlagos fóliánál azért jobb az üvegfólia, mert ujjlenyomat taszító és vízlepergető. Az üvegfóliák minőségileg első osztályúak, ezért nem kell attól rettegni, hogy telefonja képernyője pár nap alatt karcolásokkal lesz teli. Ezt a vékony lapot a képernyőre akár ön is rá tudja illeszteni, csupán arra kell oda figyelnie, hogy ne maradjon levegő a fólia alatt.

Samsung telefonja képernyőjére helyezzen üvegfóliát, hogy megelőzze a bosszantó karcolások kialakulását. Rendeljen a www.screentec.hu weboldalról üvegfóliát, és garantáljuk, hogy a termék használata során maximálisan meg lesz elégedve. A weboldalunkon található termékek kedvező áron vásárolhatóak meg, és bárkinek lehetősége van, hogy pillanatok alatt megrendelje a számára megfelelő üvegfóliát. A megrendelés során lehetősége van igényelni, hogy a csomagot otthonához vigyük. Ha kérdései vannak, akkor bátran tárcsázza a 061222222 telefonszámot, és munkatársaink szívesen válaszolunk önnek. Vásároljon üvegfóliát, hogy telefonja képernyője mindig karcmentes, maradjon.

Comments are closed.