Rendeljen belőhető fülbevalót online!

Posted: 22nd május 2022 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Rendeljen belőhető fülbevalót online! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A füllyukasztás nagy népszerűségnek örvend, így rengeteg ember lyukasztja ki fülét, hogy fülbevalót tudjon hordani. Azt viszont fontos tudni, hogy a füllyukasztás nem játék, így senkinek sem javasoljuk, hogy otthoni körülmények között próbálkozzon vele, hiszen amatőr kezekben komoly károkat is lehet okozni.

Belőhető fülbevaló a fülbelövés során használt ékszer, mely olyan anyagból készül, amely nem allergizál. Némelyek úgy vélik, hogy ezek a műanyagból készült fülbevalók, azonban ennél sokkal jobb választásnak bizonyulnak az aranyból, nikkelmentes orvosi fémből vagy titániumból készült belőhető fülbevalók. Ezeket a típusú fülbevalókat bármiféle káros mellékhatás nélkül akár egy egész életen át lehet hordani. A füllyukasztást bármikor el lehet végezni, akár újszülött korban is. Sokan attól tartanak, hogy a középre belőtt lyuk idővel el fog mozdulni, azonban az ez irányú félelem alaptalan. Ha a szakember optimálisan, középre szúrja a lyukat, akkor az a későbbiekben is középen marad, mivel a fülcimpa a test többi részével együtt arányosan növekszik, így a fül növekedésével a lyuk a megfelelő helyen marad.

Az is tévhit, hogy a belőhető fülbevalózavaró, mert a fülcimpa mögötti részt nyomja. A fülbelövő szakember szerepe ebben az esetben is nagy, hiszen a lyuknak az arccal párhuzamosan kell elhelyezkednie, így lehetetlen, hogy a fülbevaló szára nyomja a fülcimpa mögötti részt. Még ősszel vagy télen sem, amikor sapkát kell hordani, esetleg, ha hason fekszik. Ezenkívül a füllyukasztás teljesen fájdalommentes, így ettől sem kell tartani. Kizárólag a fülbelövés pillanatában és az azutáni pár másodpercben lehet némi kellemetlenséget érezni, de iszonyatos fájdalomtól egyáltalán nem kell tartani. Bővebb információk a szepsegcikk.hu webáruházban található!

Comments are closed.