Reiki tanfolyam Miskolc helyszínen: nem csak Japánt kedvelőknek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha elvarázsol a keleti spiritualitás és érdekel a kézrátételes gyógyítás, akkor mindenképp hozzád szól a reiki tanfolyam Miskolc helyszínű program, mely már 3 fő jelentkezése esetén indul teljesen kezdők számára, amihez nem szükséges semmilyen előképzettség. E japán technika elsajátításának fő előnye az egészség megőrzése és helyreállítása valamint a belső egyensúlyt megteremtése rohanó világunkban. Te is kíváncsi lettél?

A reiki egy 90 évre visszavezethető módszer, ami az 1980-as években vált igazán ismertté, de gyökerei a messzi Japánban eredeztethetők. Mikao Usui 1922-ben dolgozta ki ezt a technikát, majd adta át tanítványai számára, akik közül Dr. Chujiro Hayashi volt az, aki megalapozta a reiki további elterjedését.

A Jikiden Reiki ehhez a tradicionális gyökerekhez tér vissza és Japántól, az USA-ig, Ausztráliáig, így Magyarországon is ugyanazon tematika szerint oktatják ezt az autentikus kézrátételes gyógymódot. A főváros mellett indul reiki tanfolyam Miskolc helyszínen kis csoportos bontásban.

Ha megtekinted a jikidenreiki.hu weboldalt, részletes kurzus tájékoztatót és számos érdekes elméleti és gyakorlati írást találsz a reiki autentikus tanításáról. Röviden összefoglalva a Jikiden Reiki elsajátítása ezért hasznos:

  • Mellékhatásoktól mentes, ám hatékony technika, mely hitrendszertől független
  • Kiváló eszköz önmagad megsegítésére, de hasznos ha te segítenél másoknak
  • Dogmáktól mentes spirituális háttér, mely kiegyensúlyozottság alapjait teremti meg, ha beiktatod a hétköznapokba

Az igen gyakorlatias, oldott hangulatú miskolci reiki tanfolyamon számos kezelés technikát, meditációt, részletes elméletet fogsz elsajátítani, amit magad is képes lesz otthon gyakorolni. Erre garancia, hogy hogy a 16 óra képzés fele gyakorlat, melyet a hallgatók egymáson végeznek oktatói támogatással. Ha Miskolc helyű reiki kurzus után kérdéseid vannak, bátran felteheted a kérdéseid, melyekre választ  kaphatsz és van lehetőség reiki klub látogatására is a kurzust követően. A tanfolyam elvégzését japán és angol nyelvű oklevél tanúsítja, melyet világszerte elismernek, mint a reiki hagyományos japán tanítása.

Comments are closed.