Rágjon idős korban is magabiztosan, stabilan!

Posted: 19th szeptember 2021 by Megasztár in Egyebek
Rágjon idős korban is magabiztosan, stabilan! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kivehető fogpótlás sok kellemetlenséget okozhat, főleg abban az esetben, amikor valakinek az összes foga hiányzik. Ennek oka, hogy fogak nélkül nem marad a szájban semmilyen kapaszkodó, így beszéd vagy evés során nagyon könnyen elmozdul a pótlás, ami nagyon sok kellemetlen pillanat okozója lehet.

Ha szeretne bővebb információkat szerezni a mini implantátumok kapcsán, akkor kattintson ide! A mini implantátumok gyakran abban az esetben is megoldást jelentenek, ha a páciens egy foggal sem rendelkezik, mivel a műfogsor számára kapaszkodót nyújtanak. Ennek köszönhetően sokkal stabilabbá válik beszédkor és evéskor is. A foghiány ma már nem jelenti, hogy mosoly nélkül, feszengve kell leélni egy életet. A fogorvosok egyöntetűen állítják, hogy műfogsorral is lehet teljes értékű életet élni. Mindössze gondoskodni kell a megfelelő rögzítésről. A mini implantátumokkal rögzített fogsor nem csupán stabil és biztonságos, hanem egyben kényelmes is, ezért azon élelmiszerek fogyasztásáról sem szükséges lemondani, amiket a hagyományos fogsorával korábban nem tudott megrágni.

A mini implantátumokkal rögzített fogsor stabil, nem lazul meg, így nem kell attól tartani, hogy irritálni fogja a fogsor a fogínyt, ami akár fogínygyulladást is okozhat. Ha a mini implantátumokkal való rögzítést alkalmazza, akkor a továbbiakban nem lesz szüksége fogsor ragasztóra. A kivehető fogsort egész egyszerűen rá kell pattintani az implantátumfejekre és már stabilan használni is tudja. Így beszélni is sokkal könnyebb lesz. Környezete még csak sejteni sem fogja, hogy műfogsort visel. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a Budapest Dental online platformjára, a budapestdental.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!

Comments are closed.