Radics Gigi világsztárnak született

Posted: 18th április 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Mester Tamás sokszor elmondta, ő a Megasztárban világsztárt szeretne találni. Az Új Ász kíváncsi volt, mennyi pénzre lenne szükség ahhoz, hogy Radics Gigi nemzetközileg elismert énekes lehessen. A KMM Records lemezkiadó igazgatója, Király Tamás vázolta fel a lehetőségeket, aki egy gyereklemez aprópóján már dolgozott együtt Gigivel.

[adsense_id=”1″]

Szerinte a mindössze 15 éves lány kivételes adottságokkal rendelkezik. Hogy a karrierje túllépje az országhatárokat, a legfontosabb, hogy angolul kifogástalanul énekeljen, hiszen elsősorban az angol és amerikai piacokon kell megállnia helyét. Második lépésben szüksége lesz egy amerikai producerre, aki néhány százezer dollárért olyan slágereket ír neki, amivel megismerhetik a nevét.

Radics Gigi

Radics Gigi

Király Tamás szerint ezek csak a kezdeti lépések, hiszen egy profi menedzsment nélkül az egész mit sem ér. A reklámoktól az imidzs kiépítéséig mindennel ez a csapat foglalkozna. Ezenkívül a dalokat be kell vinni a tengerentúli rádiókba, ami megintcsak pénzkérdés. Természetesen elmaradhatatlanok a színvonalas videoklipek, amik legkevesebb 50.000 dollárból jönnek ki. Ezután pedig már csak várni kell a hatásra. Szerencsés esetben kinyílnak a kapuk, amik Gigit az olyan szintű énekesnők világába emelik, mind Beyoncé vagy Lady Gaga.