Radics Gigi

Posted: 17th március 2012 by Megasztár in Megasztár 6

Radics Gigi mindössze 16 éves, de máris a 3. Megasztárban szerepel zsinórban (a cikk írása pillanatában). Az előző 2 szériában nem alkotott maradandót. Csupán 11 éves volt amikor elindult a show 4. évadjában, de 14 éves is alig múlt amikor a Megasztár 5-ben kiesett a Lakatos Yvette elleni párbajon.

[adsense_id=”1″]

Gigi azóta érettebb lett, jobban koncentrál az éneklésre. Ezt mi sem mutatja jobban, mint, hogy éjjel-nappal gyakorol, amelyben édesapja segít neki. Önbizalmát növelheti, hogy túl van egy sikeres fogyókúrán is, ami szintén hozzájárulhat ahhoz, hogy hétről-hétre lenyűgözze a zsűrit. Úgy látszik, hogy az első lépéseket már megtette életcélja felé, amely szerint világhírű énekes szeretne lenni. Az biztos, hogy Magyarországon már ismert a neve. Igaz régebben már készült videoklipje és van egy kisebb rajongótábora is, de a tehetségkutató által szinte biztos, hogy nagyságrendekkel megnő a Radics Gigi fan klub.

Radics Gigi

Radics Gigi

Gigi kedvenc zenei műfaja a gospel, példaképe Beyonce, büszke rá, hogy sikerült növelni önbizalmát sikeres fogyókúrája által és elmondása szerint élete legmeghatározóbb pillanata az volt, amikor bekerült a 6. széria élő showjába.

Itt olvashattok róla még: Radics Gigi

Facebook rajongói oldala