Profi dámszarvas vadászat

Posted: 15th december 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Profi dámszarvas vadászat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hím dámszarvast bakként ismerik, a nőstény pedig az őz. A felnőtt bakok hossza 140–160 cm, vállmagasságuk 85–95 cm, súlyuk általában 60–100 kg, vállmagasságuk 130–150 cm. A legnagyobb bakok mérete 190 cm lehet, súlya elérheti az 150 kg-ot. A kicsik születéskor 30 cm körül lehetnek, súlyuk 4,5 kg körül van. Életük kb. 12-16 évig tart.

Dámszarvas vadászat vár mindenkire a moonlighthunting.eu weboldalon ezért nézzen be hozzánk bátran és tudjon meg többet arról, hogy milyen előnyökkel jár a dámszarvas vadászat. Csak a bakoknak vannak agancsai, amelyek lapát alakúak. Az első két évben az agancs egyetlen tüskéből áll. Előnyös élőhelyük a vegyes erdő és a nyílt gyep. Az október 10-től november 10-ig tartó tenyészidőszakban a bakok szétszélednek, és a nőstények is mozogni kezdenek közöttük, ebben az évszakban a dámszarvasok viszonylag csoportosítatlanok az év többi részéhez képest, amikor megpróbálnak csoportosan együtt maradni. A dámszarvas azon fajok egyike, amelyek a román régiók dombjain és síkságain élnek, és hihetetlen vadászati ​​lehetőségeket kínálnak azok számára, akik be akarnak törni a szarvasvadászat sportjába, vagy olyan tapasztalt vadászok is kedvelik a szarvasokat, akik egy visszahúzódó és óvatos állatot akarnak üldözni.

Az dámszarvas Romániától nyugatra, délre, délkeletre és északkeletre néhány kedvező területen könnyen akklimatizálódott. A honosított populációk minőségi és számbeli szempontból életképesek, bár a dámszarvasok a sima régióban élnek leginkább. Értékes trófeákat szereztek különböző területeken. A dámszarvas-vadászatra Tiogaban például minden év augusztus végétől április elejéig kerül sor. Amennyiben többet tudna meg keresse fel bátran a moonlighthunting.eu weboldalt, és itt megtalálhatja a dámszarvas vadászat csomagárakat is.

Comments are closed.