Pótolja Ön is szervezetében a Q10-t!

Posted: 22nd április 2022 by Megasztár in Egyebek
Pótolja Ön is szervezetében a Q10-t! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Q10-nek nagyon fontos szerepe van a szervezetben. Ez a szív és a bőr elsődleges vitaminja, azonban az életkor előrehaladtával a szervezet egyre kevésbé tudja előállítani, így fontos gondoskodni pótlásáról. Erre tökéletesen alkalmas a GyógyVarázs Q10 Emulzió, amely szinte azonnal és teljes mértékben felszívódik.

Q10 pótlására ma már több alternatíva is rendelkezésre áll, azonban, ha egy igazán prémium minőségű terméket szeretne használni, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a GyógyVarázs Q10 Emulziót. A Q10 Emulzió használata azért előnyös, mert sokkal jobban és nagyobb mértékben oldódik, mint a külsőlegesen használandó egyéb Q10 termékek. Az ötven milliliteres üvegcsében összesen nyolcezer milligramm Q10 koenzim található, aminek köszönhetően ez a termék egyedülállónak számít a piacon. Ahogy a GyógyVarázs termékcsalád többi tagja, úgy a Q10 Emulziós Pre-koncentrátum sem tartalmaz semmiféle szintetikus vagy az egészségre káros vegyszert, így nyugodtan fogyasztható. Ez a teljes mértékben természetes, natúr szépség- és egészségmegőrző vitamin hozzájárul nem csupán a szépséghez, hanem az egészségmegőrzéshez is.

A Q10 Emulzió a mitokondrium szintjén energizál, így a taurint és a koffeint is megelőzi serkentés terén. Ráadásul sokkal hatékonyabb és biztonságosabb, mint az előbb említett serkentőszerek. A termék kiváló antioxidáns, ami a benne lévő E-vitaminnak köszönhetően még hatékonyabb. Biztos lehet benne, hogy a termék teljes mértékben bevizsgált és természetes, illetve prémium minőségű. Ha gondoskodni szeretne a Q10 bevitelről, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a GyógyVarázs Q10 Emulziót! Bővebb információkért érdemes ellátogatni a gyogyvarazs.hu webáruházba, ahol megtekintheti a széleskörű, minőségi választékot is!

Comments are closed.