Papírtáska gyártótitle: papírtáskák széles választékban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A papírtáskák nagyon fontos kellékei minden kereskedelmi cégnek, hiszen ezek a papírtáskák a legjobb megoldások arra, hogy egy adott cég reklámozza a logóját illetve termékeit. Ilyen papírtáskákat gyakran használnak butikok, cipőboltok, kozmetikusok, de még ügyvédek is, akiknek mind szükségük van arra, hogy reklámozzák szolgáltatásaikat. A papirtaska-online.hu weboldalon 3 féle papírtáskát igényelhet, szalagfüles, sodrottfüles illetve zsinórfüles papírtáskát.

Papírtáska gyártó különleges ajánlatai kaphatóak a papirtaska-online.hu weboldalon. A szalagfüles papírtáska a legegyszerűbb és legolcsóbb darab az összes papírtáska közül, így ezek a legkedveltebbek a megrendelők körében. A szalagfüles papírtáska füle és teste azonos anyagból készülnek, vagyis nátronbarna illetve fehér nátronpapírból, a táska füle pedig egy speciális hajtogatással készül el. A hatrétegű táskafül pedig elegendő ahhoz, hogy hétköznapi terheléseknek vessük alá. A sodrottfüles papírtáska Jó teherbíró képességgel rendelkezik, rendkívül tartós, ráadásul az ára is kedvező. A sodrottfüles papírtáska is ugyanabból az anyagból készül, mint a szalagfüles táska, de a füle egy sokkal erősebb papírból készül.

A zsinórfüles papírtáska a legexkluzívabb darab, de ez a legdrágább is. Más technológiával készül, mint a sodrottfüles illetve a szalagfüles táska, viszont a kényelmességét és a biztos fogását mindenképpen érdemes megfizetni. A zsinórfüles papírtáska nem minden eljárása gépesített. Amennyiben többet szeretne megtudni a szalagfüles papírtáskákról, látogassa fel weboldalunkat a papirtaska-online.hu-t. Ha kérdezni szeretne valamelyik termékünkről, érdemes mindenképpen felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@papirtaska-online.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 70 513 3773 telefonszámot.

Comments are closed.