Padló védők jó áron online!

Posted: 15th február 2021 by Megasztár in Egyebek
Padló védők jó áron online! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kemény felületek székalátéteinek sima hátlapja van, amely nem karcolja meg vagy károsítja az alatta lévő padlót, és segít abban is, hogy a székalátét ne mozogjon. A szőnyeges székalátétek kicsi horgonyokkal vagy „fogakkal” rendelkeznek, amelyek megfogják a szőnyeget, és megakadályozzák a székalátét csúszását. Ezeket a horgonyokat kifejezetten úgy tervezték, hogy ne károsítsák a szőnyeget.

Padló védők rendelhetők a padlovedelem.hu weboldalon tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent a padlóvédelemről amit a székalátétek nyújtanak és megtekintheti az egész kínálatot is. Bár a téglalap alakú székalátétek a legelterjedtebbek, más kivitelek is rendelkezésre állnak. Egy másik népszerű kialakítás egy téglalap alakú „szájjal” ellátott székalátét, amelyet a székalátét szélétől való kiemelkedésként vagy meghosszabbításként határoznak meg, és ezt a részt az íróasztal alá helyezik. Az ajak védi a padlót az íróasztal alatt, ahol a szék elgurulhat. Rendelkezésre állnak egyedi tervezésű székalátétek is. A székalátéteket számos szabványos méretben kínálják.  Ahogy egyedi formák állnak rendelkezésre, úgy az egyedi méretek is.

A hátlap mellett a szék vastagsága a legfontosabb tényező. Mivel a kemény felületű székalátétek szilárd platformon nyugszanak, egy vastagságban készülnek. A székalátétnek azonban több vastagsága van, és alatta párnázattal is rendelkezhet. Így a székalátéttel borított felületi szőnyegek miatt ezek többféle vastagságban kaphatók. Minél vastagabb a szőnyeg, annál laposabban fekszik, és annál kevésbé hajlik meg, ami megkönnyíti a tovább gurulást. Ezenkívül a vastagabb székalátétek segítenek megakadályozni a szék elmozdulását, mivel az szintesebb marad. További részletekért keresse fel a padlovedelem.hu weboldalt.

Comments are closed.