Orrplasztika az arc harmóniájáért

Posted: 23rd április 2016 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Orrplasztika az arc harmóniájáért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A vonzó külső egyértelműen befolyásolja azt, mennyire vagyunk magabiztosak az élet minden területén. A természetes adottságok jelentette önbizalomhiánnyal azonban ma már nem kell együtt élnünk, hiszen a plasztikai sebészet megbízható megoldásokat kínál a kívánt vonalak, formák és méretek elérésére.

A minőségi orrplasztika során nem csak az orr formája alakítható, de csökkenthető a méret, és az orrhát előreemelkedése, valamint a túl széles porcos váz is kisebbíthetőek. Mivel az orr alapvetően határozza meg az arc karakterét, így valóban nem mindegy, hogy az mennyire harmonikus része annak. Természetesen előfordulhat, hogy baleset, esetleg sportsérülés kapcsán válik szükségessé az orr átalakítása, erre is minden lehetőség adott a plasztikai sebészetnek köszönhetően. A beavatkozás mértékétől függően sokszor van, hogy helyi érzéstelenítés is elegendő, és nincs szükség altatásra sem.

A beavatkozás előtt állók körében gyakori kérdés, hogy mennyi időt vesz majd igénybe a gyógyulás. Arra mindenképpen számítani kell, hogy körülbelül egy hétig az orr és a szemek környékén duzzanat lesz látható, mely azonban egy hét után szépen elmúlik. A jelentkező fájdalmak kiválóan enyhíthetőek fájdalomcsillapítóval, így az esetleges kellemetlenségektől sem kell tartani. A szeptest.com weboldalon hasznos információkhoz juthat arról, milyen lehetőségeket rejt magában a plasztikai sebészet. Mindegy, hogy mellnagyobbítás, zsírleszívás, vagy az arc harmóniáját megcélzó orrplasztikáról van szó, a megfelelő szakemberek kezei között megvalósíthatóak a vágyott vonalak. Vannak olyan esetek, amikor az életmódváltás sem tud sajnos segíteni, ilyenkor érdemes a plasztikai sebészetet segítségül hívni. Tudjon meg többet az orrplasztikai műtét menetéről, valamint a segítségével elérhető eredményekről!

Comments are closed.