Online kijutós játékok mindenkinek

Posted: 11th november 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Online kijutós játékok mindenkinek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha az iskolában nem megfelelő az összhang és nincsenek összeszokva a gyerekek, vagy ha a munkahelyén nincs összetartás akkor hozza el bátran kollégáit valamelyik szabadulószobánkba, hiszen a különböző logikai játékok segítségével egy igazi csapattá kovácsolódnak majd össze. Az online kijutós játékok kedvelői garantáltan élvezni fogják szabadulószobáinkat, ezért megéri ellátogatni hozzánk.

Online kijutós játékok elérhetőek az exittheroom.hu weboldalon és itt megtalálhatja majd a teljes szabadulószoba listát is, vagyis többféle szabadulószobát is kipróbálhat majd. Amennyiben ön is kedveli a feladványokat és logikai feladatokat és szeretne egy aktív tevékenységen részt venni, akkor érdemes eljönni valamelyik szabadulószobánkba. Weboldalunk kínálatában  megtalálhatja a Bomb, a Mind Boggling,  a Zombie, a Prison, illetve a Madness szabadulószobákat is, amelyek érdekes és izgalmas feladványokkal várnak mindenkit, és a csapatoknak csupán 1 órájuk lesz arra, hogy sikeresen elmenekülhessenek, ehhez pedig összetartásra lesz majd szükség és arra, hogy minden játékos ott legyen fejben.

Online kijutós játékok mindenkinek

A Prison szabadulószobában például semmilyen szerszám nem áll a játékosok rendelkezésére, és csak a logikára lehet majd alapozni. A szabadulószobában 2-6 játékos játszhat egyszerre, viszont azt is jó tudni, hogy a börtön nem teljesen elhagyatott. Ez a játék nagyon sokat segíthetnek abban, hogy összeszokjanak a kollégák vagy a barátok, ezért forduljon hozzánk az exittheroom.hu weboldalra kattintva. A Prison szabadulószoba egy izgalmakkal teli játék amely logikai feladatokkal vár minden érdeklődőt és a szabadulószoba lényege az, hogy el kell menekülni a rácsok fogságából amilyen hamar csak lehetséges, hiszen a menekülésre csak 1 óra adott.

Comments are closed.