Online cégkivonat igénylés

Posted: 15th február 2018 by Megasztár in Egyebek
Online cégkivonat igénylés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A vállalatok esetében rengeteg okiratra, különböző papírokra van szükség ahhoz, hogy az adott cég ténylegesen hiteles legyen, vagyis az állami szervek által is elismert. Hazánkban rengeteg cég működik és minden cégnek kötelezően rendelkeznie kell cégkivonattal. A cégkivonat is egyike azon dokumentumoknak, melyek nélkül a cégek nem működhetnek hitelesen.

A cégkivonat egyike a leggyakrabban igényelt iratnak, amelyet napjainkban már nagyon könnyen meg lehet csináltatni, mint például interneten keresztül néhány perc alatt. A cégkivonat egy olyan dokumentum, amely a cégbíróság által vezetett cégjegyzékben szereplő, az adott cégre vonatkozó fennálló adatokat hitelességét bizonyítja. A cégkivonat kizárólag a kiadáskor aktuális adatokat tartalmazza. A gazdaság működésének elengedhetetlen feltétele, hogy nyilvánosak és bárki számára elérhetők legyenek a cégek legfontosabb adatai, illetve azok változásai. Ez által biztosítja a cégnyilvántartás a cégadatok nyilvánosságát, a cégek hitelezőinek védelmét. Egy cégkivonat tartalmazza a kötelezően bejegyzendő adatokat, mint a cégnév, a székhely vagy cégjegyzésre jogosult személyek, tevékenységek, az érvényes bankszámlaszám stb.

Ahogy az már a fentiekben említésre került, bárki kikérhet cégkivonatot gyorsan és egyszerűen online a www.cegkivonatmost.hu weboldalon. Hazánkban közel 800.000 cég van bejegyezve, amelyekről a weboldalon keresztül bármikor tudunk kényelmesen, és sorban állás nélkül cégkivonatot igényelni. A rendszerben szereplő cégek adatait folyamatosan frissítik, ezért garantált, hogy az adott céggel kapcsolatos információk hitelesek lesznek. A weboldal jól szerkesztett, gyors és könnyen átlátható. Hogyha mindössze néhány perc alatt le szeretné kérni egy cég cégkivonatát, akkor látogasson el a www.cegkivonatmost.hu weboldalra, és intézzen el mindent néhány perc alatt. Kérdés esetén hívja a 70 288-6799-es telefonszámot.

Comments are closed.