Natúr hatású műfű beltérre!

Posted: 9th október 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Natúr hatású műfű beltérre! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Felejtsük el a fűrészporos tapétát, jöjjön helyette egy kicsit extrémebb megoldás. A műfűben sokkal több lehetőség rejlik, mint elsőre gondolnád. A régi, poros padlószőnyeg helyett, a régi tapéta helyett és mennyezetre is elsőre talán őrültségnek tűnhet, mégis szenzációs megoldás a műfű. Miért ne engedhetnénk be otthonunkba az örökzöld, természetes hatású műfű burkolatot? Miért ne járhatnál műfű szőnyegen a folyosón? Miért kellene a műfüvet csak kültérre száműzni?

Műfű futószőnyeg a folyosóra? Egyáltalán nem elképzelhetetlen? Ha minőségi műfüvet választunk, akkor nem kell félni a takarításától, mert ugyanúgy porszívózható, mint a hagyományos polipropilén futószőnyeg. De csak úgy egyszerűen ki is rázható, mint a klasszik szőnyeg. Fontos, hogy beltérre is, csakis minőségi műfüvet vásároljunk, aminek nem hullanak könnyen a szálai, ami nem lapul le és aminek nincs műanyag illata. A napjainkban innovatívan gyártott műfüvek többsége már környezetbarát és finom szálú, ami a természetes műfűvel vetekszik ránézésre is és tapintásra is. Szerintem eléggé nagy élmény olyan lakásban élni, ahol műfű van a folyosón, vagy bármelyik helyiségben.

Unalmas panellakás? Miért kellene mindent úgy csinálni, ahogy mások csinálják? Tapéta helyett sokkal radikálisabb a műfű burkolás, amitől vendégeid biztos, hogy elájulnak és irigykednek majd. Játszó szoba a gyerekeknek? Szerintem ide is elképesztő megoldás lehet a puha műfű, ahol focipályán érezhetik magukat gyermekeink.

A társasházi erkélyt már említeni sem kell, mert itt már nagyon népszerű, trendi megoldások születnek, egyre szélesebb körben. Legjobb, ha fedett helyen kap lehetőséget a műfű, itt is a padlótól kezdve az oldalfalig, bárhová felragaszthatjuk a műfüvet. Milyen jó érzés akkor is mezítláb kimenni az erkélyre és ott meginni a reggeli kávét, ha esik az eső, Te mégis műfűvel kiterített teraszodon élvezheted a friss levegőt. Csiklandozza talpaid a pihe-puha, lágy műfű szőnyeg az erkélyen. Elhelyezhetünk szép növényeket, mini tujákat, szép virágokat, fűszernövényeket és máris úgy érezhetjük magunkat, hogy a természet lágy ölén ébredünk.

Miért ne varázsolhatnánk otthonunk belső terét egyedivé, műfű burkolattal? Jellemezze a jó hangulat és a praktikum a legkisebb erkélyt is, ahol a műfű gyönyörű látványa minden nap azt érezteti velünk, hogy de jó itthon lenni.

Egy kis fantáziával és az újdonság vágyával rengeteg bámulatos megoldást hozhatunk ki a műfűből. Merj belevágni valami rendhagyóba!

Comments are closed.