Napelem pályázat a lakosság számára

Posted: 25th június 2019 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Napelem pályázat a lakosság számára bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ön is sokat hallott már a napelem előnyeiről? Szeretne napelemes rendszert kiépíttetni, de úgy érzi ez csak álom marad? Napelem pályázat által az Ön számára sem lesz többé elérhetetlen a napelem.

Napelem pályázat által olyanok is napelemhez juthatnak, akiknek nem lenne lehetősége rá. Tény, hogy a napelemes rendszer kiépítése nem éppen olcsó mulatság. Most azonban 0 %-os THM-mel juthat hitelhez napelem rendszerre, melyhez 10%-os önerőre van szükség. A napelemekre vonatkozó támogatott hitelt magánszemélyek, lakásszövetkezetek és társasházak is igényelhetik. A maximális futamidő 20 év. Talán Ön is elgondolkodott már azon, hogy ha rendelkezésre állna megfelelő keret, akkor abból milyen beruházást valósítana meg, ami az energia-megtakarítást szolgálná. A napelemes rendszer által az Ön otthonában is megvalósulhat egy ilyen beruházás, mely alapvetően egy hosszútávú befektetésnek is tekinthető, hisz a villanyszámlára többé nem lesz gondja.

Ha egy átlag háztartás fogyasztását nézzük, akkor az körülbelül havi szinten 12-16 ezer forintos villanyszámlát jelent. Ez lehet persze több, de kevesebb is, az igényektől függően. Ha 16 ezerrel számolunk az éves szinten 192 ezer forint kiadást jelent éves szinten. Ha tovább megyünk, akkor az öt év alatt 960 ezer forint, tíz év alatt pedig majdnem kétmillió forint. Ez az az összeg, amit villanyszámlára kiad. Valószínűleg jobb helye is lenne ennek a pénznek. Arról már nem is beszélve, hogy a környezetvédelméhez is hozzájárulhat ezzel. Ha Ön is szeretne beruházni napelemes rendszerre akkor látogasson el a pvsystem.hu weboldalra, ahol elérhetőségeket is találhat a konkrét árajánlat kéréshez, valamint tájékozódhat a hitel kapcsán is. Legyen Önnek is napelemes rendszere!

Comments are closed.