Nagy Kristóf “Bozont” a 7. kieső

Posted: 28th április 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Ezen a héten a Megasztárok kedvenc dalukat adták elő a színpadon. Kiváló produkciókat láthattunk, de, mint mindig, egy valakinek ezúttal is távozni kellett a műsorból, aki nem volt más, mint Nagy Kristóf „Bozont”. Sajnos ő volt a leggyengébb láncszem pénteken, így ő lett a Megasztár 6. helyezettje.

[adsense_id=”1″]

A műsor Szakos Andreával indult, akiben ezúttal sem csalódtunk, ugyanis hozta a tőle megszokott pörgős stílust. Lady Gaga – Born This Way című számát adta elő, amelyet csak dicsért a zsűri és természetesen a közönség is, így Andi biztosan készülhet a jövő heti adásra.

Bozont egy kicsit visszafogottabb volt az átlagosnál, talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy nem folytathatja tovább a tehetségkutatót. Célját elérte, ami nem volt más, mint, hogy megmutassa lírai énjét. Ez Falusai Mariannak tetszett, valamint a számválasztás is, amely a Soul Asylum – Runaway Train című dala volt.

A 3. fellépő a tehetséges és jóképű Farkas Jenser Balázs volt, akinek egy U2 szám a kedvence, így ezt is adta elő a mega stúdióban. A zsűri szerinte nem volt könnyű választás, de Balázs könnyedén teljesítette a feladatot. Az ítészek egyaránt pozitív kritikákkal illették a versenyzőt.

Nagy Kristóf "Bozont"

Nagy Kristóf "Bozont"

Az utóbbi hetekben azt hittük, hogy Burgess Benjamin elfelejtett énekelni és csak a színpadi megjelenése tartja versenyben. Pénteken azonban megmutatta, hogy ott a helye a legjobbak között, ugyanis Tom Jones – Kiss című számával olyan show-t csinált, amitől a zsűritagoknak és a közönségnek egyaránt tátva maradt a szája. Természetesen az ítészek egytől egyig elégedettek voltak a fiatal tehetséggel.

Talán Attilát rockos külseje és sztáros nézése ezúttal is bent tartotta a műsorban. Persze mindez kevés lett volna, ha nem adja elő olyan fantasztikusan egyik kedvencét az Alone című dalt a Heart együttestől. Nekünk tetszett a dal, de mint megszokhattuk a legkeményebb zsűritag ebben is talált hibát. Bereczki Zoltán szerint helyenként hamis volt a dal.

A legfiatalabb versenyzőre, Radics Gigire most sem lehetett panasza a publikumnak. A Dreamgirls egyik betétdalát az And I Am Telling You című dalt olyan könnyedséggel és magabiztossággal adta elő, ahogyan azt már megszokhattuk tőle. Mester Tamás kis híján meg is hatódott, Falusi Mariann meg sem tudott szólalni a produkció után.

Az egyéni előadások után a 6 énekes duetté állt össze. Burgess Benji Nagy Kristóffal, Farkas Jenser Balázs Talán Attilával, míg Radics Gigi Szakos Andreával énekelt. Az első duó teljesítménye nem igazán győzte meg a zsűritagokat, Mester Tamás szerint kiparodizálták az eredeti előadókat, a második páros produkciója kapott hideget meleget, de a lányok előadása ismét lenyűgözte az ítészeket, akik szerint a Megasztár eddigi történetének eddigi legjobb duettje volt.