Motorkerékpár alkatrészek hatalmas választéka!

Posted: 8th május 2016 by Megasztár in Egyebek
Motorkerékpár alkatrészek hatalmas választéka! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Kovács Autóalkatrészek webáruházában a legkedvezőbb áron juthat hozzá a motorkerékpár alkatrészekhez, például gyújtás, izzítás alkatrészekhez, szűrőkhöz, világításhoz, elektronikához, illetve akkumulátorokhoz is. Webáruházunkban viszont nemcsak a termék kínálat ennyire széles, de a márka kínálat is, hiszen nálunk találhat aprilia, harley davidson, honda, ducati, peugeot illetve kawasaki motorkerékpár alkatrészeket is.

A számos motorkerékpár alkatrészek közül legtöbben a gyújtás és izzítás alkatrészeket keresik. A két legjobb gyújtógyertya típus mindenképpen a champion és a denso, amelyek mind főleg harley davidson motorokhoz használhatóak. A champion gyújtógyertya lapos tömítés ülőkkel van ellátva, és elektródatávolsága 0,7mm. Ez a típusú gyújtógyertya akár 2 nap alatt beszerezhető. A denso gyújtógyertya még az előzőnél is jobb, hiszen ez ötcsillagos, és meghúzási nyomatéka 17 Nm. A motorkerékpár szűrők közül a K&N sportlégszűrő talán a legmagasabb minőségű, amely krómozott és felcsavarható. Ami a világítást illeti, a Hella izzó a legkifizetődőbb, hiszen 12V feszültségű, lámpafajtája P21W, és minőségét az is bizonyítja, hogy a Hella cég már több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik.

Ilyen és ehhez hasonló termékeket is találhat webáruházunkban kedvezményes áron, és ha a kívánt termék éppen nincsen raktáron, mi akkor is 1-2 nap alatt be tudjuk szerezni önnek. Amennyiben több információt szeretne összegyűjteni termékeinkről, vagy meg szeretné tekinteni a teljes kínálatunkat, ezt megteheti weboldalunkon, az alkatreszek.hu-n. Ha kérdések merülnének fel, ezeket felteheti barátságos ügyfélszolgálatunknak, csak küldjön e-mail az info@kovacsauto.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.

Comments are closed.