Most bárki lehet Valentino Rossi

Posted: 23rd június 2016 by Megasztár in Egyebek
Most bárki lehet Valentino Rossi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha valaki mindig is ki akarta próbálni, milyen lehet a legendás Valentino Rossi helyében lenni és versenyezni, az most (habár csak virtuálisan) megteheti. A motorsport szerelmeseinek Valentino Rossi neve összeforrt a MotoGP-vel.

Igazi fogalom a szakmában, több mint 20 éve a pályán van és ezalatt az idő alatt 9 világbajnoki címet és számtalan díjat nyert.  Mostantól pedig a rajongók egy játékban is viszontláthatják. A Valentino Rossi játék PC-n és PS4-en is elérhető. A lényege tulajdonképpen az, hogy végigköveti Valentino Rossi pályafutását, a korai időktől egészen napjainkig, a 2016-os MotoGP világig. A játékban van több mint 20 versenyző a 2015-ös MotoGP mezőnyből és ennek több mint négyszerese 90 versenyző a 2016-os mezőnyből. 18 hivatalos pályán játszhatnak a rajongók és találhatnak egy teljesen új Ausztriai Redbull pályát is és még 5 klasszikus pályát.

A tervezők úgy döntöttek, hogy a játék magában foglalja majd a MotoGP világ nagyrészét és még ezen felül is tartogat majd izgalmakat. Ennek megfelelően, különböző játékmódok érhetőek el a játékon belül. Van a Rossi sztori mód; ez Rossi történetét követi végig 1996-tól, 2015-ig Moto3, Moto2 és MotoGP kategóriákban, ha a játékos ezt a módot választja igazán Rossi helyében érezheti magát egy játék erejéig. Van még a karrier mód amiben a VR/46-os motoros akadémia tagjaként az alapoktól a MotoGP kategóriáig való eljutás a cél, ennek eléréséhez különböző feladatokat kap a versenyző. Harmadik mód a Flat Track ebben Rossi farmján és Misao-ban a szakmai elitjével lehet végigjátszani különböző versenyek sorozatát. Van még a Rally mód; autóversenyek Valentino Rossi ellen is a hivatalos autójával, Monzában és Misano-ban. És ezeken kívül is van miből válogatnia annak, aki megvásárolja a játékot.

A fejlesztők sokáig próbálgatták a játékokat, azt mondták nem csak mint játékosok hanem mint „tesztpilóták” is, azzal a céllal, hogy elérjék a lehető legjobb játékélményt amit csak nyújtani lehet.  Ez a játék kétségkívül megcéloz egy MotoGP rajongói közösséget, de rajtuk kívül is sokaknak érdekes lehet. Azoknak akik csak most ismerkednek a világgal pont ideális mert interaktív módón ismerhetik meg és azok akik csak egy jó játékra vágynak, azok sem fognak csalódni, mivel a játék kialakítása nagyon igényes, így magas szintű játékélményt képes nyújtani bárkinek.

Comments are closed.