Modern mobiltelefon vásárlás jó áron!

Posted: 3rd március 2022 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Modern mobiltelefon vásárlás jó áron! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A telefonok nagyfelbontású kijelzővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a videók és képek abszolút tisztaságát. A legújabb játékokkal is játszhat, mivel minden telefon modern chipes interfésszel rendelkezik, amely lehetővé teszi az intenzív videójátékokat. A telefonokon és táblagépeken kívül számos mobiltartozék és táblagép-tartozék is található a kínálatban, mint például a powerbank, memóriakártyák, Bluetooth-eszközök és még sok más.

Mobiltelefon vásárlás olcsón elérhető az ekiraly.hu weboldalon, tehát ne maradjon le egyetlen akciónkról sem, nézzen be hozzánk még ma. Ezekre a telefonokra többnyire gyártói garancia vonatkozik. Az árkategóriájuk is zsebbarát. Ahhoz, hogy naprakész maradjon a legújabb technológiával, és útközben is kapcsolatban maradjon, vásároljon mobiltelefont és táblagépet online. Fedezze fel a mobiltelefonok széles választékát alacsony áron. Egy felmérés szerint a vásárlók kevesebb mint egyharmada (28%) tervezi, hogy asztali számítógépet vagy laptopot használ vásárláshoz, míg csak 16%-uk használ telefont. Ötből négy fogyasztó (81%) nyilatkozott úgy, hogy vásárolt ajándékot mobileszközén, míg a fogyasztók csaknem fele (45%) állandóan az okostelefonját használja a vásárláshoz.

A leggyakoribb vásárlások a ruházati cikkek (a fogyasztók 43%-a), a háztartási cikkek (20%), a könyvek (9%), a rendezvényjegyek (9%), az utazások (8%), az élelmiszerek (7%) és a közlekedési jegyek (3%).  A legtöbb fogyasztó azt mondta, hogy az üzletben történő vásárlás során fontos vagy nagyon fontos a mobileszköz, és a vásárlás során a készülékek leggyakoribb felhasználási módja a versenytársak árainak kutatása (55%), a kedvezményre való feliratkozás stb. Amennyiben önnek is minőségi telefonra lenne szüksége itt a helye az ekiraly.hu-n.

Comments are closed.