Minőségi Opi gél lakk rendelés az internetről!

Posted: 5th április 2022 by Megasztár in Egyebek
Minőségi Opi gél lakk rendelés az internetről! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gél lakk tulajdonképpen a körömlakk és a zselés köröm köztes formája. Egyesíti mindkettő jellemzőit. A géllakk olyan vékony és rugalmas, mint a hagyományos körömlakk. Felviszi, akárcsak a hagyományos körömlakkot, a természetes körömre. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat majd.

Opi gél lakk rendelés kedvező áron érhető el a probeauty.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és tekintse meg a legjobb lakkjainkat, ráadásul ha tőlünk rendel villámgyors kiszállítással várjuk majd. A géllakk manikűr elhelyezéséhez LED lámpára van szükség. A gél csak a lámpa alatt keményedik meg, mert a gélben lévő molekuláknak polimerizálódniuk kell. A molekulák rövid láncai hosszú láncokhoz kapcsolódnak, és erős hálózatot alkotnak. Ezáltal a géllakk megkeményedik, ezt nevezzük kikeményedési folyamatnak. Ez az eljárás extra erőt ad a körmöknek, és ezért marad meg olyan sokáig jó állapotban. A Gél Lakk legnagyobb előnye a hosszabb viselési idő. Annak ellenére, hogy a Gél Lakk vékony és természetes megjelenést is kölcsönöz a körömnek, kétszer olyan sokáig marad rajta, mint a körömlakk. A géllakk manikűr legalább 10 napig tart, de gyakran még tovább is. Mivel a géllakk robusztusabb, körmei szépek maradnak a teljes viselési időszak alatt. Kevésbé érzékeny a karcolásokra és ellenállóbb, mint a hagyományos körömlakk.

További előnye, hogy mivel a termék megkeményedik a lámpában, nincs száradási idő. Ha elkészült a körme, folytathatja azt, amit eddig tett, anélkül, hogy figyelnie kellene a lakk esetleges károsodására. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a géllakknak általában van egy ragacsos rétege, amelyet kikeményedés után el kell távolítania. Ellenkező esetben a körmei továbbra is „nedvesnek” tűnhetnek. Bővebb leírásért és opi gél lakk rendelésért keresse fel a probeauty.hu weboldalt és itt mindent megtalál ami érdekelheti.

Comments are closed.