Minőségi önterülő aljzatkiegyenlítés az epo-trend.hu-tól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Önterülő aljzatkiegyelítéskor tartson kéznél egy vödröt a keverő behelyezéséhez, amikor éppen nem használja. Töltse fel a vödröt 3/4-ig vízzel. Így a padlószintező keverék nem tapad és a vödör nem borul fel, ha a nehéz keverőt beledugja. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Önterülő aljzatkiegyenlítés kedvezményes áron elérhető az epo-trend.hu weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtalál ezzel a témával kapcsolatban. A legtöbb száraz cementtartalmú keverékkel töltött zsák tetején szellőzőnyílás található. Ott van, hogy a táskák ne szakadjanak ki, amikor kezelik őket. Minimalizálja a padlószintező keverék okozta rendetlenséget a szellőzőnyílással felfelé tartva. A nyitott táskákat sorakoztassa a vödrök mellé. A keverés rendetlen dolog, ezért lehetőség szerint végezze a szabadban. A szélsőséges hőmérsékletek befolyásolhatják a szintező beállításának időtartamát, ezért soha ne keverje össze a hideg szintezőt, és ne dolgozzon forró napon. Készítsen egy gyorsan megtölthető vödröt. Töltsön meg egy tiszta vödröt megfelelő mennyiségű vízzel.

A keverés megkezdése előtt töltse fel az összes vödröt az ajánlott mennyiségű vízzel. Tartsa a vödröket közel egymáshoz, hogy csökkentse a rendetlenséget, amikor a keverőt egyik vödörből a másikba helyezi. Tartsa az összes kanálfogantyút kifelé, hogy könnyebben megfoghassa őket (minden másodperc számít). Miután összekeverte az összes vödör padlószintezőt, térjen vissza az elsőhöz, és keverje újra néhány másodpercig, hogy felkavarja a leülepedett homokot. Húzza ki a keverőt, és tegye a következő vödörbe. Ha még több részletet tudna meg az önszintezés folyamatáról nincs más teendő mint benézni hozzánk az epo-trend.hu-ra. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket is a bármikor kérdése lenne.

Comments are closed.