Minőségi munkásszálló Győrben

Posted: 13th június 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Minőségi munkásszálló Győrben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Előfordulhat, hogy munkája egy időre otthonától távol, Győrbe szólítja. Ekkor az egyik legnagyobb kérdés a lakhatás és annak megoldása. Természetesen az ár az egyik döntő szempont. Győrben az Etalon Hotel kínál akár hosszabb lakhatásra kiváló alternatívát.

Munkásszálló Győr – A hosszú munkanap után lényeges szempont, hogy a szállás nyugodt környezetben legyen, ami lehetőleg könnyen megközelíthető. Az Etalon Hotel ezeknek a kritériumoknak teljes mértékben megfelel, továbbá ingyenes parkolási lehetőséget biztosít az udvarban. A közelben bevásárlásra is van lehetőség. Az Etalon Hotelben nem csak azok szállhatnak meg, akiket a munkájuk Győrbe szólított, hanem azok is, akik nyugdíjas találkozóra érkeznek, osztálykiránduláson vannak vagy sportesemény résztvevőiként érkeznek a városba, esetleg baráti társaságok. A hotel a Hűtőház utcában található, tehát tömegközlekedéssel, gépjárművel és kisbusszal is tökéletesen megközelíthető. A hotelben három- és négyágyas szobák találhatók, továbbá konyhahelyiség, ami kellőképpen felszerelt.

A hotel teljes területén ingyenes wifi-hálózat érhető el. A jól berendezett szobákhoz zárható szekrény is tartozik, továbbá saját fürdőszoba, valamint a konyhahelyiségben főzésre, sütésre, ételmelegítésre egyaránt van lehetőség. A mosóhelyiségekben korszerű mosógépek és szárítógépek találhatók. A hotelben közösségi használatú tér is található, ahol kártyázásra, sakkozásra egyaránt van lehetőség. A szállás minősége kifogástalan, a munkavállaló itt biztosan jól fogja érezni magát és nyugodt pihenésre is van alkalmuk. Ha bővebben szeretne tájékozódni az Etalon Hotel kapcsán, akkor érdemes ellátogatni az etalonhotel.hu weboldalra, ahol képeket és bővebb információkat is talál!

Comments are closed.