Minőségi Italwax rendelés online

Posted: 19th január 2022 by Megasztár in Egyebek
Minőségi Italwax rendelés online bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Rengeteg előnyt kínál az Italwax kemény gyanta! (praktikus, működőképes, könnyen használható és nem zavaró). A kemény gyantánál nincs szükség más típusú gyantára, nem szőtt csíkokra, és mindenképp érdemes kipróbálni.

Italwax rendelés online elérhető a probeauty.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és megtalálhatja a legjobb termékeket az árakkal együtt.  A bőrt meg kell tisztítani minden szennyeződéstől, sminktől, izzadságtól és testápolóktól, hogy a gyanta megtapadjon a területen. Ezután győződjön meg arról, hogy az összes gyanta a pálca egyik oldalán van, majd adagolja az összes gyantát a bőrre. Nyomással nyomja lefelé és a szőr növekedésének irányába. Ha nem használ elegendő nyomást, akkor a gyanta nem éri el a szőrtüsző tapadókorongját. Amikor a viaszcsík tetejére ér, hozzon létre egy „ajkat”. Ez azt jelenti, hogy a gyanta vastagabb része legyen a csík végén, így az eltávolításkor nem törik le több darabra. Győződjön meg arról is, hogy a gyantacsík oldalai tiszták és nem túl vékonyak.

A túl vékony csík eltávolításkor eltörik. Felhordása és eltávolítása kissé eltér a gyakoribb lágy gyantáktól (más néven szalagviasz típusától). Mindkettőnek azonban végső soron ugyanaz a célja: eltávolítani a szőrt a tüszőből. A test legérzékenyebb területein mindig optimális eredménynek kell tekintenie. Használjon speciális tisztítószert a szőrtelenítő gyantához. Ezek a termékek nem tartalmaznak durva oldószereket vagy más káros összetevőket, és enyhén olajos textúrájúak, így eltávolítják a megkeményedett viaszcseppeket és foltokat anélkül, hogy bármilyen felületet károsítanának. További részletekért nézzen be a probeauty.hu weboldalra. Weboldalunkon megtekintheti elérhetőségeinket is ha kérdéseket tenne fel nekünk az italwax-al kapcsolatban.

Comments are closed.