Minden a hüvelyi folyásról!

Posted: 17th május 2020 by Megasztár in Egyebek
Minden a hüvelyi folyásról! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hüvelyi folyás általában normális a nőknél, hiszen a legtöbb nőnél és lánynál előfordul. Ez egy folyadék vagy nyálka, amely a hüvelyt tartja tisztán és nedvesen, ugyanakkor megvédi a fertőzésektől is.

A hüvelyi folyás egyes esetekben nem normális, ilyenkor bizony orvoshoz kell fordulnia. Hogyan tudja ellenőrizni, hogy a hüvelyi folyás nem normális? A hüvelyi folyás általában normális, ha nem erős vagy kellemetlen szagot áraszt, átlátszó vagy fehér színű, tapintása vastag és ragadós, illetve csúszós és nedves. A folyás mennyisége változó a nőknél. Általában több a váladék jelenléte a terhesség alatt, ha szexuálisan aktív vagy ha fogamzásgátlót használ. Gyakran csúszós és nedves érzése lehet néhány napig a menstruációk között, amikor ovulál. De mikor beszélhetünk fertőzésről a hüvelyi folyás kapcsán? A válasz, ha a hüvelyváladék megváltozik – például illatában, színében vagy textúrájában -, ez komoly jele lehet a fertőzésnek.

A szexuális egészségügyi klinikák a nemi szervekkel és a vizelettel kapcsolatos problémákat kezelik. Számos szexuális egészségügyi klinika átmeneti szolgáltatást kínál, ahol gyakran gyorsabban megkapják a teszteredményeket, mint a háziorvosoknál, így érdemesebb lehet szakorvoshoz fordulnia, amennyiben a hüvelyi folyása nem normális. A belvarosiorvosicentrum.hu is egy hasonló orvosi centrum, ahol bármilyen kérdésére választ kaphat, amennyiben azt fel szeretné tenni valakinek. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a hüvelyi folyással kapcsolatban. Keressen fel minket a weboldalunkon szereplő elérhetőségeken keresztül és foglaljon időpontot nálunk, hogy mihamarabb kezelni tudjuk a problémáit. Sok éves tapasztalattal rendelkező szakorvosainknak köszönhetően egyszerűen, diszkréten és gyorsan megszabadulhat hüvelyfolyás gondjaitól!

Comments are closed.