Miért érdemes vízszűrő berendezést használni?

Posted: 29th május 2022 by Megasztár in Egyebek
Miért érdemes vízszűrő berendezést használni? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A vízszűrő berendezések utáni érdeklődés megnőtt az elmúlt években, ami nem csoda, hiszen egyre többen fordítanak figyelmet egészségükre. Hazánkban jó minőségű a csapvíz, azonban vannak bizonyos káros anyagok és vegyületek, illetve lokális szennyeződések, amik a szervezetre nézve károsak.

Vízszűrő berendezés használatával biztos lehetsz benne, hogy a víz, amit fogyasztasz vagy főzéshez használsz, valóban egészséges. A Wellnet vízszűrő berendezései olyan minősített termékek, amelyek kétlépcsős víztisztító mechanizmussal rendelkeznek. Az első fokozatban a víztisztító a lebegő anyagokat szűri ki a vízből. A második fokozatban a vízszűrő megtisztítja a vizet az íz- és szagrontó vegyületektől, az aktív klórtól és a halogénezett metánszármazékoktól. A Wellnet víztisztítók egytől-egyig forgalomba hozatali minősítéssel rendelkeznek, amely garantálja a gyártásra vonatkozó minőségbiztosítási rendszert, az auditált víztisztítást, a jogszabályoknak megfelelő, engedélyezett alapanyagokat és a minősített üzemeltetést. A Wellnet vízszűrő berendezésekre négyféle garancia jár.

A harminc napos megelégedési garancia azt jelenti, hogy ha valamiért nem vagy elégedett a termékkel, vagy nem azt kapod kézhez, amit vártál, akkor csak küldd vissza a terméket és visszakapod az árát. A huszonnégy hónap gyártási garancia biztosítja, hogy a gyártási és anyaghibák javítását két évig vállalja a cég. Az élettartam garancia biztosítja, hogy a készülék valóban képes megtisztítani a kapacitásban feltüntetett mennyiségű csapvizet. Ezenkívül betétdíj garancia is jár a készülékre, ami annyit tesz, hogy ha nincs szükséged a vízszűrő berendezésre, akkor a cég visszavásárolja és újrahasznosítja azt. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor látogass el a wellnetviztisztito.hu webáruházba!

Comments are closed.