Mi az a Viber?

Posted: 9th március 2021 by Megasztár in Egyebek
Mi az a Viber? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Viber egy teljes funkcionalitású, platformokon átívelő csoportos üzenetküldő alkalmazás, amely iOS és Android rendszeren egyaránt működik. Az olyan üzenetküldő alkalmazásokhoz hasonlóan, mint a Signal és a Discord, a Viber is end-to-end titkosítást kínál, vagyis a beszélgetéseit harmadik felek nem tudják lehallgatni.

Mi az a Viber? A viber egy nagyon hasznos applikáció, amelynek a teljes leírását elolvashatja a tudasmania.hu weboldalon. Van Viber asztali alkalmazás is, amely lehetővé teszi a szolgáltatás használatát Windows, Mac és Linux számítógépeken. A Viber egy olyan üzenetküldő alkalmazás, amely állítása szerint több mint egymillió felhasználóval rendelkezik a közelmúltban népszerűvé vált biztonsági opciói miatt, amelyek titokban tarthatják üzeneteit. Telepítheti a Viber mobilalkalmazást iOS vagy Android rendszerhez, vagy asztali alkalmazást Windows, Mac vagy Linux rendszerhez. Az ingyenes alkalmazást szöveges üzenetekhez, hanghívásokhoz és videóhívásokhoz használhatja. Néhány üzenetküldő alkalmazással ellentétben a Viber nem igényel felhasználónevet és jelszót. Ehelyett az alkalmazás telepítése után a telefonszámára támaszkodik, hogy azonosítsa Önt, így a felhasználók nem leplezhetik le személyazonosságukat egy képernyőnév, álnév vagy avatár mögött. Ez megkönnyíti a kezdeti beállítást is, mivel a beállítás csupán a telefonszám megerősítésének kérdése.

A Viber használatával többet tehet, mint az egyes emberek hívása vagy üzenete – az alkalmazás akár 250 ember számára képes csoportos szövegeket biztosítani és egyszerre akár 20 embert is befogad. A Viber Out havi 5,99 dolláros előfizetésével mobilhívásokat is kezdeményezhet az alkalmazáson belül, amelyek a mobilhálózatát használják, nem pedig a Wi-Fi-t. Ez kényelmes hívások kezdeményezéséhez olyan emberek számára, akik nem Viber-felhasználók. További információkért és a teljes leírásért keresse fel a tudasmania.hu-t.

Comments are closed.