Mester Tamás nem mer randizni

Posted: 5th március 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

A Megasztár 6. zsűritagja, Mester Tamás várja, hogy életébe beköszöntsön végre az igazi, nagy szerelem.
Az énekesről úgy hírlik, nagykanállal falja a nőket, ennek ellenére ő maga azt állítja, a csajozást nem neki találták ki.

 [adsense_id=”1″]

A Blikknek beismerte, hogy eddig mindössze egyszer randizott, mert attól fél, a végére elunja magát. Ezért nem is tartja be az ismerkedés megszokott menetrendjét, hanem általában a dolgok közepébe csap. Túlzásnak tartja a nőfaló jelzőt magára nézve, de azt elismerte, hogy nyitott egy új kapcsolatra, bár nem könnyen esik szerelembe. Idén mégis nagy esélyt lát erre, de a családalapítást még nem fontolgatja, hiszen egy művész számára ez súlyos kötöttséget jelent.

Mester Tamás

Mester Tamás

Mester Tamás egyelőre nem érzi, hogy szeretne apává válni, de lehet, hogy ez csak idő kérdése, hiszen ha megtalálja az igazit, könnyen megváltozhat a véleménye. Mostanában azonban annyi a dolga, hogy még barátait is elhanyagolja, a magánélet így szinte teljesen kizárt. Hogy milyen számára az ideális nő, röviden úgy foglalta össze, hogy aranyos és bájos legyen, de ugyanennyire lényeges a tisztaság és a megbízhatóság is.