Meleg fürdőszoba szőnyeg szett őszre

Posted: 1st október 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Meleg fürdőszoba szőnyeg szett őszre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fürdőszoba szőnyeg és a kádkilépő egyetlen fürdőszobából sem hiányozhat az ősz beköszöntével. Mezítláb nem jó érzés a hideg csempére kilépni. Még nyáron sem, amikor tombol a hőség, ősszel és télen pedig egyenesen borzalom. Egy jól megválasztott kádkilépő és fürdőszoba szőnyeg szett viszont elhozza azt a nyugalmat és komfortérzetet a fürdőszobában is, amire egy fárasztó nap után vágyunk.

Amikor kezdetét veszi a hűvös, szürke ősz, otthonunkat fel kell készíteni.

A fürdőszoba szőnyegek nem csak azért kellenek, mert puha és meleg érintésüket annyira kedveljük, hanem azért is, mert biztonságosabbá teszik a fürdőszobát. Csúszásmentesítik a csempét, ami vizesen sokkal balesetveszélyesebbé válhat. A fürdőszoba szőnyegek azonban felszívják a nedvességet, ami a zuhanyzáskor keletkezik.

A fürdőszoba szőnyeg és kádkilépő anyaga lehet kellemes, 100% pamut, lehet poliészter, akril és poliakril is. Ezek a legismertebb és legjobb minőségű szőnyegek a fürdőszobai használatra.

Milyen méretet és szettet válasszunk belőlük?

Attól függ, mekkora a fürdőszoba, vagy az illemhelyiség, vagy attól, mennyire vagy komfortérzékeny. Egyáltalán nem kényelmes, ha húzgálni kell a szőnyeget a fürdőkád és a mosdókagyló között, ha kiszálltál a kádból. Legyen a fürdőszoba szőnyeg akkora méretű, hogy mindig a kényelmed szolgálja.
Vannak már egészen nagy, például 70 x 120 cm fürdőszoba szőnyegek is. Ebből vásárolhatunk kettőt is, szettben a legmennyeibb érzés uralkodik majd a fürdőszobában.

Fürdőszoba szőnyeg

Fürdőszoba szőnyeg

Számít-e a fürdőszoba szőnyeg minősége?

Természetesen igen. A 100% pamut fürdőszoba szőnyeg például nagyon jó nedvszívó, de puhaságával, tapintásával is kellemesebb, mint az olcsó fürdőszoba szőnyegek. Az exkluzív anyagok, a prémium minőség minden alkalommal lenyűgöz, ha őt választod.

Hosszú szálú, vagy vékony anyag a jobb?

Ez attól függ, hogy padlófűtés van-e a fürdőszobában és attól is, hogy mennyire jól szellőző a helyiség. Természetesen a hosszú szálú fürdőszoba szőnyeg nehezebben szárad, de padlófűtéssel ez nem okoz problémát.

Egy szép színű, kellemes anyagú, puha tapintású fürdőszoba szőnyeg szett egyetlen fürdőszobából sem hiányozhat. Főleg akkor, ha a családban gyermekek is vannak. Arra is figyeljünk, hogy lehetőleg legyen csúszásgátlós a hátoldala, így megakadályozzuk, hogy kicsússzon talpaink alól és elessünk.

Ha pedig minden aprólékosságra szeretünk figyelni és maximalisták vagyunk, válasszunk olyan színű szőnyeget a fürdőszobába, ami a törölközőkkel, fürdőlepedőkkel harmonizálnak.

Legyen tökéletes kiegészítője minden fürdőszobának.

Comments are closed.