Matrica nyomtatás a www.profi-reklam.hu-n!

Posted: 5th november 2016 by Megasztár in Egyebek
Matrica nyomtatás a www.profi-reklam.hu-n! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Cégünk a profi-reklam.hu weboldalon vállal öntapadós vinyl, átlátszó fényes, oneway perforált ablakfólia, illetve padlómatrica nyomtatást és laminálást is, méghozzá a lehető legalacsonyabb árakon, így mindkét fél elégedett lehet. Amennyiben ön papírból szeretne matricát készíttetni, erre is van lehetősége, csak kérjük ezt előre jelezze ügyfélszolgálatunknak.

A www.profi-reklam.hu weboldalon bővebben olvashat a matrica nyomtatásról és tervezésről, valamint itt az árlista is megtekinthető lesz. Ha ön 25 m2 feletti mennysígében kíván rendelni, kérjük ezt is jelezze előre és kérjen egyedi ajánlatot. A felragasztott matricák igazán figyelemfelkeltőek, ráadásul maradandóbbak is és bármilyen formában meg lehet őket jeleníteni. A vinyl matrica előnye, hogy akkor sem mosódik el rajta a festék, ha víz éri, és nem is hólyagosodik fel, mint például a papír alapú matricák. Ha kültérre szeretne matricát igényelni, akkor elengedhetetlen ehhez a laminálás, hiszen ezzel lehet igazán tartóssá tenni egy matricát. A oneway vision lyukacsos ablakfólia kirakatüvegek dekorálására lehet tökéletes.

A vinyl matrica egyik oldala fehér, a ragasztható oldala pedig fekete, és ez a típus már egyre elterjedtebb a matricák piacán. A fólia felülete perforált, vagyis tele van apró szabályos lyukakkal, így míg kívülről látszódik a fólia, viszont mégsem lelehet belátni, így a kíváncsi tekintetektől ez garantáltan megvéd. A padlómatricákat értelemszerűen a padlón szokták elhelyezni reklámozás céljából, ezek öntapadó fóliákból készült grafikák. További információkért és részletekért mindenképpen érdemes lehet felkeresni weboldalunkat a profi-reklam.hu-t, hiszen itt bővebb leírást talál. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a matricákról, akkor ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@profi.reklam.hu e-mail címen.

Comments are closed.