Little Live Pets meglepetés kiscsirke házikóval

Posted: 21st július 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Little Live Pets meglepetés kiscsirke házikóval bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden gyermek és talán felnőtt is rajongva szereti a meglepetéseket. Amennyiben ez így van, akkor most mutatunk egy tökéletes választást.

Little Live Pets meglepetés kiscsirke házikóval, amely által egy szinte teljesen élethű kisállattal rendelkezhetünk. A kiscsibék tojásból kelnek ki, ahhoz, hogy semmi bajuk ne essen még a tojásban laknak, most ez a különleges házikó nyújt védelmet. Illetve ebben a házikóban sokkal gyorsabban és természetes módon kelhet ki a kiscsibénk. Még a tojásban lakik a kis bébi, addig nem tud mást csinálni, mint kopácsolni és csipogni. Ám miután kikelt, akkor indul az igazi játék. Nagyon kell még rá vigyáznunk, hiszen még kis baba, de már a játék akkor is belefér. A kikelt kiscsibe már egyből tud totyogni és énekelni. Ezzel még élethűbb hatást érve el. Igazán érdekes játék meglepetés lehet a gyermekek számára, hiszen legtöbb esetben cica, kutyus, nyuszi plüss figurákkal találkozhatunk.

Legyen szó születésnapról, névnapról vagy bármilyen más alkalomról garantáltan nagy sikert arathatunk ezzel a totyogó és éneklő kis csibével. Amennyiben szeretné meglepni a gyermekét egy ilyen különleges kisállattal, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket a www.jatek-webaruhaz.hu honlapon. A honlapunkon található webshopon keresztül könnyedén megrendelheti a legszimpatikusabb termékeket. A leadott rendelést követően biztonságos futárszolgálat által 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk a megadott lakcímre. További elérhetőségeink a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Illetve írhat nekünk az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nekünk az a legfontosabb, hogy az Ön és a gyermeke arcára is mosolyt csaljunk.

Comments are closed.