Lemez kuplungok és egyebek

Posted: 3rd december 2018 by Megasztár in Egyebek
Lemez kuplungok és egyebek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A vállalkozásunk nagyban elhíresült arról, hogy a legtöbb termék előállításában egyedi, mégpedig ezt úgy érheti el, hogy saját maga által szabadalmaztatott technikákat alkalmaz. Többek között ennek is köszönhető, hogy már a 30 éves fennállásunkat is megünnepelhettük.

Klikk a részletekért keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol minden további bővebb információt megtalálhat a termékeinkről, illetve a szolgáltatásainkról. Az általunk előállított termékek listája igen széles körű, melyek között megtalálható a tengelykapcsolók, lemezkuplungok és a szerkezeti elemek is. Ezek azok az elemek, melyekre minden üzemben szükség lehet, hiszen akár napi szinten meghibásodhatnak. Többek között ebből is következik az, hogy más kialakítású kuplungok használta túl költséges lenne. Az egyik legújabb termékünk a lemezkuplung, amely más most nagy sikernek örvend. Ezek a kuplungok rozsdamentes acélból készülnek és olyan kialakítással rendelkeznek, hogy 3 részből tevőnek össze. A három összetevőből kettő alaptestet különböztettünk meg, melyek között található a DISC.

Többek között azért is nevezhető különlegesnek ez a kuplung, ugyanis a többi versenytársunkkal ellentétben egyedi kialakítással készítjük, ugyanis hatlapfejű csavarokkal rögzítjük. Továbbá a tengelyek rögzítése az alaptesthez szintén csavarokkal történik.    Az egyik legnagyobb előnye ennek a kialakításnak, hogy esetleges meghibásodás esetén a DISC sérülhet, így ennek következményében maradandó alakváltozást szenvedhet. Ahhoz, hogy újból üzembe tudjuk helyezni a csavarok eltávolításával kicserélhetjük a meghibásodott alkatrészeket. Amennyiben ez megtörtént, akkor az összeszerelést követően a tengelykapcsoló újra üzembe helyezhető.

Comments are closed.