Lehet egyszerű a készpénz számlálás? Igen, pénzszámláló gép használatával! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A készpénz megszámlálása rendkívül körülményes tud lenni, főleg a nap végén, különösen, ha többszöri nekifutásra sem ugyanaz az összeg jön ki. A legjobb, ha egy pénzszámláló gép segítségével számolja össze a bankjegyeket, így rengeteg pénzt és időt tud megspórolni.

Pénzszámláló gép alkalmazásával nagy mértékben megkönnyítheti saját dolgát. A készpénz számlálás, hacsak nem a saját pénzünket számoljuk, meglehetősen monoton folyamat. Minél nagyobb összeget kell megszámolni a nap végén, annál nagyobb esély van a hibázásra. Ahelyett, hogy újra és újra megszámolná a bankjegyköteget, sokkal okosabb döntés beszerezni egy pénzszámláló gépet. Ha Ön is a gyorsaság és a precízség híve, akkor különösen jó döntés a készpénz géppel való számlálása. Egy komolyabb gép nem csupán megszámlálja a készpénzt, hanem olyan extra funkciókkal is rendelkezik, mint a bankjegy valódiságának ellenőrzése. Ez többféleképp megvalósulhat. Például az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló UV és mágneses vizsgálati módszer segítségével is ellenőrzi a bankjegyeket.

Ha a gép gyanús bankjegyet érzékel, akkor azonnal megáll és egy jól hallható jelzéssel hozza ezt a kezelő tudtára. A magyar bankjegyek nincsenek mágneses biztonsági elemekkel ellátva, így a gép folyamatosan jelez, ha a mágneses vizsgálati funkció be van kapcsolva. Emiatt azt javasoljuk, hogy a forint bankjegyek számlálásakor kapcsolja ki a mágneses funkciók. Ez könnyen megtehető az MG gomb megnyomásával. További előnye az EuroCash EC-2100 bankjegyszámlálónak, hogy kezelői és ügyfél kijelzővel is el van látva, ezért nem csak Ön, hanem akár ügyfele vagy munkatársa is figyelemmel tudja kísérni a készpénz számlálás folyamatát. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor érdemes ellátogatni a penztargepuzlet.hu webáruházba!

Comments are closed.