Legyen Önnek is hófehér, sugárzó mosolya!

Posted: 22nd február 2022 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Legyen Önnek is hófehér, sugárzó mosolya! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az elszíneződött fogak nem nyújtanak szép látványt, ami kihat a páciens mindennapjaira is. Az elszíneződött fogak miatt csökken önbizalma, kevésbé mer mosolyogni, nehezebben megy az ismerkedés. Éppen ezért egyre többen keresnek valamilyen fogfehérítő alternatívát.

Esztétikai fogfehérítés Nyíregyháza belvárosában a Smile Design Centerben! Számos oka lehet annak, hogy a fogak elszíneződnek, külső és belső okok egyaránt. A belső okok közé tartozik az öregedés, az amalgám fogtömés, a nem megfelelően záródó tömések, a fogak elhalása vagy a gyökérkezelés. A fogak elszíneződésének külső okai közé tartoznak az életvitellel kapcsolatos tényezők, például az olyan elfogyasztott élelmiszerek, mint a bor, kóla vagy kávé, illetve a dohányzás. Vannak különféle fogfehérítő módszerek, például fogfehérítő szerkezetek vagy fogkrémek, ezektől azonban nem érdemes valódi, hatékony eredményt várni. Igazán hatékony módszernek az orvosi fogfehérítés számít. Az orvosi fogfehérítés nem veszélyes, azonban van pár dolog, amire oda kell figyelni. Például a fogfehérítést nem szabad túlzásba vinni.

A fogfehérítés előtt mindenképp rendbe kell tenni a fogakat. Ez azért fontos, mert a fogfehérítés oxidálószerrel történik, ami a nem jól záródó töméseken vagy a szuvas fogakon keresztül bejuthat a fogba, aminek következtében a fogbélkamra elhalhat. A Smile Design Center fogászati magánrendelőben plazmalámpás fogfehérítéssel történik a páciensek fogfehérítése, aminek köszönhetően a fogak akár öt-hét árnyalattal is fehérebbé válhatnak. A fogfehérítést egy-két évente javasolt végeztetni, ennél gyakrabban nem célszerű. Ha szeretne minél több információhoz jutni a fogfehérítés kapcsán, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is talál!

Comments are closed.