Kombinált szauna gyártás és beépítés- Magyarország egész területén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Gulyás-Fa Kft. egy egyedi, a finn szaunák és infra szaunák összes jó tulajdonságával rendelkező úgynevezett kombi (kombinált) szaunákat is gyárt. Ez a csodás ötvözet magába foglalja az infraszauna technológiáját és a finn szauna kályhás technológiáját, mellyel az egész család igényeit kielégítő luxustermék állhat rendelkezésre.

Standard méretű kombi szaunáink mellett egyedi igényeknek megfelelő kombinált szaunákat gyártunk és helyezünk ki beltérre és kültérre egyaránt. Kombinált szauna építés előnye a következő lehet. Míg hölgyeknek és a gyermeknek a szervezetet kímélő, bőrszépítő és méregtelenítő infraszaunás tulajdonságokat ajánljuk, addig férfiaknak sportolóknak az extra hatást kifejtő, relaxációs finn szaunát ajánljuk. Szauna tervezés és beépítés során az egyszerűtől egészen a luxuskivitelig bármit megépítünk. Kültéri kombinált szaunáink extramodern üvegajtós faépületek, melyek nemcsak funkcionálisan fejtik ki jótékony hatásukat, de az udvar egyik központi, esztétikai elemévé is válhat.

Emellett a kültéri szaunához szükséges egyéb faanyagokat is megrendelhet tőlünk, mint például lambériát, faápoló szereket, teraszburkoló elemeket és egyéb kültéri faépültekhez szükséges anyagokat. Látogasson el fatelepeink vagy szauna bemutatótermünk egyikébe Budapesten, Debrecenben, Pestmegyében, Szegeden vagy Egerben és válassza ki a megfelelő anyagot és színt ügyfélszolgálatunk segítségével. Amennyiben interneten szeretne meggyőződést, írja be a www. gulyasfakft.hu webcímet majd kérjen ingyenes árajánlatot árajánlat kérőnkbe kombinált szaunára, vagy érdeklődjön telefonszámunk egyikén melyen ügyfélszolgálatunk készségesen válaszol minden felmerülő kérdésére. Amennyiben kombinált szaunát szeretne éppíttetni és Magyarország vezető szauna gyártó cégét szeretné megbízni, akkor jó helyen jár!

Comments are closed.