Kivételes csomagok, melyek nem küldhetők futárszolgálattal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sokszor bele se gondolunk, hogy milyen kockázatoknak vannak kitéve az általunk küldött csomagok. Fontos, hogy tisztában legyünk a futárszolgálat szabályzatával, és azt követően járjunk el.

Ön tudja, hogy milyen csomagot nem küldhetünk futárcégekkel? Olyan árut semmiféleképp sem küldhetünk, amely nincs becsomagolva. Törékeny csomag szállításánál külön hívjuk fel a figyelmet. A csomagok még kézhez jutnak, átesnek szortírozáson, többszöri átpakoláson. Nem megfelelő csomagolást követően, vagy törékeny áru esetén baja eshet. Ezek a szabályok egyaránt érvényesek belföldi és külföldi csomagszállításra. Egy csomag semmiképpen sem tartalmazhat olyat, amely romlásveszélyes, itt gondolunk minden főtt és készételre. Nem küldhetünk házi készítésű szeszesitalt, de állati vagy növényi maradványokat sem. Egy hagyományos futárszolgálattal nem küldhetünk csomagunkban drágaköveket vagy nemesfémet sem. Ide tartoznak még olyan alkatrészek, berendezések melyek nem forgathatók, és plusz figyelmet igényel.

Minden futárszolgálat weboldalán köteles tájékoztatni az érdeklődőket, hogy a fegyverek tiltólistán szerepelnek. A jogszabályok figyelmen kívüli hagyása esetén, jogukban áll nem kézbesíteni a csomagot és értesíteni a hatóságokat. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy dohányárut sem küldhet csomagként, és még ide sorolnánk a kábítószereket is. Olyan csomagot sem adhatunk fel, melyek veszélyesek lehetnek a futárszolgálat alkalmazottjaira, vagy esetleg fertőzést okozhatnak. A törékeny tárgyak esetén mindig hívjuk fel a szolgáltató figyelmét, és a csomagoláson is jelöljük meg. Külföldi csomagok kézbesítése még szigorúbb szabályokat követel. További információkat megtudhat a www.mixpakk.hu weboldalon, vagy a +36 304076655 telefonszámon.

Comments are closed.