Kevesebb fizetés jár a Megasztár 6. zsűrijének

Posted: 28th január 2012 by Megasztár in Hírek
Tags: ,

Az előző két évadhoz képest mindössze feleannyi pénzt szán a zsűrire a TV2. Ennek egyik lehetséges oka, hogy a Friderikusz Sándorhoz vagy Eszenyi Enikőhöz hasonlóan nagy nevekkel – akik vélhetően bőven megkérték a szereplés árát – ezúttal nem találkozhatunk a zsűriben.

[adsense_id=”1″]

Nemrég 6-7 millió forintos gázsikat emlegettek, ma már biztos, hogy a zsűri ha nem is ennyivel, de azért többmillióval gazdagabban térhet haza a show végén. Fizetésük adásonként 300 ezer forint körül lesz, de akad, akit ennél többre taksál a TV2. Azt pletykálják, Bochkor Gábor akár félmilliót is kaphat egy-egy zsűrizés után. Egy bennfentes elmondta, hogy a fizetés csak egy részét képezi a zsűritagok hasznának. Hiszen a show időtartama alatt folyamatosan képernyőn lesznek, így megoszthatják a közönséggel a velük kapcsolatos híreket, mint egy új dal, egy premier vagy akár egy műsorpromo.

Megasztár 6 zsűri

Megasztár 6 zsűri

A válogatások, online casino a versenyzők felkészítése és maga az élőshow rengeteg időt vesz majd igénybe és ezt nyilván meg kell fizetni. A gázsiba a reklám is beletartozik, hiszen a zsűri az adások során említést tehet egy új lemezről vagy színházi előadásról is. Hónapokon keresztül szereplési lehetőséget kapnak egy olyan műsorban, melyet többmillióan kísérnek figyelemmel, ennél pedig nem kell jobb reklám. A fizetés mellett a zsűritagoknak erre is szükségük van.

A TV2 üzleti titokként kezeli Bereczki Zoltán, Mester Tamás, Falusi Mariann és Bochkor Gábor fizetését, így ezzel kapcsolatban semmilyen információt nem hozott nyilvánosságra.