Kardiológiai vizsgálatok

Posted: 21st február 2017 by Megasztár in Egyebek
Kardiológiai vizsgálatok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kardiológiai vizsgálatok alkalmával a szív-érrendszer állapotát, megbetegedésit vizsgálják meg. Az emberek többsége cardio-vasculáris megbetegedés miatt hal meg ezért fontos, hogy rendszeresen részt vegyünk a szűrővizsgálatokon. A szív-érrendszeri megbetegedések nem csak az idősekre jelentenek veszélyt, mivel megtámadhatják a fiatal, életerős embert is.

A sürgős kardiológia vizsgálat akkor ajánlott, ha a mellkas terhelésére erőteljes fájdalmat érez, ha légzése nehézkes, ha rendszertelen szívdobogást észlel, ha sokszor szédül. A magas vérnyomás, elhízás, fáradékonyság más betegség tünetei is lehetnek, de a biztonság kedvéért ilyen tünetek észlelése esetén is érdemes vizsgálaton részt venni. A szív-érrendszeri megbetegedések csoportjába tartozik a magas vérnyomás, melyet, ha nem kezelnek, akár szívinfarktust, agyvérzést is okozhat. A szívritmuszavar leggyakoribb tünetei az erős és szabálytalan szívverés, szédülés, valamint a fejfájás. A szívbillentyű betegségek rengeteg embert érintenek, és tünetei közé tartozik a szívzörej, lábdagadás, mellkas fájdalom.

Fontos tudni, hogy a szívinfarktus kialakulását nagymértékben befolyásolja az életmód, azaz a dohányzás, rossz táplálkozási szokás, stresszel teli élet, mozgás szegény életmód. Látogasson el a www.interlabmedical.eu weboldalra, hogy többet megtudjon a szív és érrendszert érintő betegségekről. Ha részt szeretne venni a budapesti Interlab Medical Center klinika kardiológiai vizsgálatán, akkor kérjen időpontot a 06-20-264-2199 telefonszámon keresztül. Tapasztalt szakorvosaink nyugalmi EKG, 24 órás EKG, terheléses EKG vizsgálatot végeznek, valamint 24 órás vérnyomásmérést, és szív ultrahang vizsgálatot is.

Comments are closed.