Kállay-Saunders András

Posted: 8th december 2011 by Megasztár in Korábbi szériák

1985. január 25-én született Budapesten, édesanyja magyar, édesapja amerikai származású és szintén zenével foglalkozik, számos világsztárral dolgozott már együtt. Kállay-Saunders András nemrég költözött ide Amerikából.

[adsense_id=”1″]

Ahogy fogalmazott, csupán a véletlen műve, hogy indult a Megasztár 5-ben. A népszerűséget ez a műsor hozta el neki 2010-ben, emellett szerelmét, Tolvai Renátát is itt ismerte meg. A pár 2011 decemberében költözött közös otthonba.

A Megasztárban bekerült a legjobb öt előadó közé. Az egyik döntőben Tolvai Renáta volt az ellenfele, aki végül a zsűri döntésének alapján tovább folytathatta a versenyt.

Kállay-Saunders András - Megasztár 5

Kállay-Saunders András - Megasztár 5

Kállay-Saunders András elindult a Coke Music versenyén, ahol a győztest a lájkok alapján hirdették ki, a tét pedig elég nagy volt, hiszen az első helyezett Taio Cruzzal énekelhetett duettet. Kállay-Saunders megnyerte a fődíjat és el is készült a duett. Bár személyesen a két énekes nem találkozhatott, mivel a dalban a hangjukat vágással illesztették össze, a duett így is óriási sikert aratott.

Júniusban jelent meg legelső saját száma, a Csak veled, egy hónappal később pedig elkészült az angol változat Fly címmel. 2011. végén jelent meg az I Love You stúdió werk verziója a Tabár István Joyride Team készítésében. Hogy a dalhoz klip is készül-e, még a jövő zenéje.