Irodai szőnyeg – irodai padlószőnyeg

Posted: 16th február 2017 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Irodai szőnyeg – irodai padlószőnyeg bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szőnyegek olyan tárgyak, melyeket a padló védelmére, tisztán tartására és hőszigetelésére az emberek, már évezredek óta használnak. Mára már dekorációs szerepet töltenek be a lakásokban, irodákban és szállodákban egyaránt.

Irodai szőnyeg – irodai padlószőnyeg vásárlásakor, előtérbe kell helyeznünk pár jellemzőt, mint a strapabíróság, azt hogy elviselje a nagy forgalmat, és a görgős székek alatt se kopjon ki. Fontos még, hogy könnyen tisztítható, kellemes járású és tapintású legyen. Válasszunk rövid szálút, sűrű szövésűt, hurkolt változatot. Ne feledkezzünk meg a kinézetéről sem, stílusában és színében illeszkedjen a helységhez. Mielőtt döntenénk a kiválasztásról, mindenképp vegyük figyelembe ezeket a jellemzőket. A www.szonyegjoaron.hu online áruházban, széles körű szőnyegkínálat érhető el. Itt megtalálható, az exkluzív hurkolt (buklé) padlószőnyeg, mely szürkéskék színével, kiválóan alkalmazkodik a sötét, illetve világos padlókhoz is. Garantáltan feldobja a helység kinézetét. Ez a modern stílusú szőnyeg, vastag, strapabíró és kellemes szövésű. Anyag összetétele 100% polipropilén, 4 méter széles, minőségében pedig az első osztályhoz tartozik.

Kimondottan olyan helyekre ajánljuk, mint az irodaházak, ahol sok ember megfordul egy nap. Illeszkedik a bútorokhoz, és a gurulós székeket is nyugodtan használhatjuk rajta. Válassza ezt az egyedi darabot irodájába, biztosan nem fog benne csalódni. Látogassa meg weboldalunkat, ahol azonnal megrendelheti az Ön számára legmegfelelőbb padlószőnyeget, és mi az 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Az eladott termékekre, 14 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk. Vásároljon olcsón és kockázatmentesen, minőségi padlószőnyegeket. Kérdéseit tegye fel ügyfélszolgálati munkatársainknál, e-mailben vagy telefonon.

Comments are closed.