Ipari szűrő karbantartása

Posted: 13th december 2016 by Megasztár in Egyebek
Ipari szűrő karbantartása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Cégünk az Indufil Hungária Kft. az ipari szűréstechnika területein tevékenykedik és sziták, szűrők, illetve egyéb szűréstechnikai eszközök forgalmazásával, illetve karbantartásával foglalkozik méghozzá igen kedvezményes árakon. Mi szűréstechnikai tanácsadást is vállalunk, amit főleg mérnökök és szűréstechnológiai partnereink vesznek igénybe. Erről bővebben az indufil.hu weboldalon olvashat.

Az ipari szűrő karbantartása is igen jó árakon megtörténhet cégünknél, ezért ha ön is erre vágyik, akkor bátran forduljon hozzánk bizalommal. Cégünknél nagy a raktárkapacitás, ezért partnereinknek itt raktározzuk a különböző filtereket és kellékeket, vagy akár ki is szállíthatjuk ezeket. Természetesen a szűrőszállítás mellett más szolgáltatásaink is vannak, például a szűrőcsere, szűrő takarítás, és akár az üzemeltetési feladatokat is vállaljuk, valamint a szűrőegység paramétereinek a mérését is, és ha nem működik megfelelően az adott filter, akkor helyben kicseréljük azt. Karbantartó szervizünk az ország egész területén az ön rendelkezésére áll és segít minden szűréstechnikai kérdés megválaszolásában is.

Ami a garanciát illeti, minden forgalmazott termékünkre cégünk 12 hónapos műszaki garanciát vállal minden esetben, méghozzá a beüzemelés dátumától kezdődően. Érdemes tehát hozzánk fordulni, ha minőségi légszűrőre vagy olajszűrőre lenne szüksége. Amennyiben többet szeretne megtudni az ipari szűrő karbantartásról, önnek csak annyi a dolga, hogy fellátogatja weboldalunkat az indufil.hu-t, hiszen itt bővebb leírás is olvasható. Ha kérdéseket tenne fel nekünk az ipari szűrőkről, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@indufil.hu e-mail címen, vagy bátran tárcsázhatja akár a +36 96 960 074 telefonszámot is.

Comments are closed.