Implantátum Győr szívében

Posted: 3rd július 2019 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Implantátum Győr szívében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fogak elvesztése komoly élet minőségbeli romláshoz vezet. Az elvesztett fogainkról azonban nem kell véglegesen lemondani, ugyanis implantátum által újra széles mosolyt villanthatunk.

Implantátum Győr városában, ha már elege van a fogatlan állapotból. A fogak elvesztésére nem csak idős korban kerülhet sor, hanem már egészen fiatalon is, például baleset következtében. Sajnos, a tejfogak elvesztése szinte ünnepi esemény és a gyerekek izgatottan dugják be párnáik alá a fogtündérnek. Azonban a csontfogak elvesztése már közel sem ilyen vidám esemény. A fogak elvesztése nem csak esztétikai probléma, hanem funkcionális szempontból is számos nehézséget jelent, főleg, ha a rágófogak hiányoznak. Továbbá a széles mosoly, a nevetés és a beszéd is gondot jelent, ezért a páciens hajlamos elkerülni az emberek társaságát, valamint gyakori, hogy önbizalma is megcsappan. Az előbb említett okok miatt fontos, hogy mielőbb felkeressen egy fogász szakorvost, akivel konzultálni tud a fogimplantátumot illetően.

Fogimplantátum beültetéshez bátran ajánljuk a győri Dentys fogászati rendelőt. A fogimplantátum beültetés minden esetben egy előzetes vizsgálattal kezdődik, amelynek során a kiváló hírnek örvendő Dentys fogászat szakorvosai felmérik az íny, fogsor és az állkapocs állapotát. Az előzetes felmérés nagyon fontos, hiszen egy olyan beavatkozásról van szó, mely a drasztikusabbak közé tartozik. Ha az orvosok úgy ítélik meg, hogy a beavatkozás elvégezhető, akkor helyi érzéstelenítés alkalmazása által beültetésre kerül a speciális orvosi titánium. A beavatkozás után egy héttel a varratok eltávolíthatók. A teljes gyógyulás 3-4 hónapot vesz igénybe. A fogimplantátum által újra önfeledten nevethet és élvezheti mások társaságát.

Comments are closed.