IHDE fog implantátum számtalan előnnyel

Posted: 9th augusztus 2022 by Megasztár in Egyebek
Tags:
IHDE fog implantátum számtalan előnnyel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hiányzó fogak a legtöbb embert önbizalomhiánnyal, szégyenérzettel öntik el. Manapság, amikor mindenütt a tökéletes külső kerül kihangsúlyozásra, sokan szégyenként élik meg a hiányos fogsort. A megoldást a fog implantátum jelenti, azonban ez sok esetben rengeteg időt vesz igénybe.

Fog implantátum megoldást jelenthet a hiányzó fog miatti problémákra. Ha már fog implantálásra kerül sor, akkor nem érdemes a hagyományos, időigényes alternatívát választani, érdemes inkább kipróbálni egy innovatív, modern módszert, melynek köszönhetően legkésőbb hetvenkét óra múltán kész van a fogpótlás. Az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszert elsősorban azért preferálják a vásárlók, mert rendkívül gyors eljárás. A mai rohanó világban ez különösen előnyös. Az IHDE implantátumot gyakorlatilag bárhova, akár a foghúzást követően is belehet ültetni. Mindezt anélkül, hogy csontbeültetésre kerülne sor vagy nagyobb feltárásokat kellene végezni. Ez azért is előnyös, mert így a gyógyulási idő is lerövidül. Az implantátummal nem kell óvatosan bánni vagy hosszú ideig pépes ételeket fogyasztani, ugyanis az implantátum azonnal terhelhető.

A fog implantátum igazán biztonságos. A betegek kilencvenkilenc százalékánál alkalmazható a módszer. Akik, rettegnek a fogorvostól és a fájdalomtól, azok esetében is ajánlott az IHDE implantátumot alkalmazni, ugyanis az eljárás fizikai beavatkozással és kisebb összműtéti terheléssel jár, így a páciens minimális fájdalmat fog érezni. Az IHDE fogimplantátum sikeresen alkalmazható dohányosok és cukorbetegek esetében is. Ráadásul ár-érték tekintetében is nagyszerű választás. Nincs költséges csontbeültetés, többszöri fogorvoshoz utazás, illetve nem utolsó sorban rengeteg stressztől tudja megkímélni magát!

Comments are closed.