Hidraulika szűrőt online webshopból!

Posted: 1st augusztus 2016 by Megasztár in Egyebek
Hidraulika szűrőt online webshopból! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hidraulika szűrőnek az a dolga, hogy a szivattyú által keringett folyadékot szűri, így védi a hidraulikus rendszert és alkatrészeit is attól, hogy szennyeződjenek. Akkor óvhatja legjobban ezt az alkatrészt, ha időszakosan, évente cseréli azt. A hidarulikus munkafolyadék átadja a nyomást a munkahenger által, miközben keni a gépalkatrészeket amelyek mozognak.

A szakszerű hidraulika szűrő a nyomásveszteségből adódó hőt képes elvezetni, és csökkenti a nyomáscsúcsok okozta lengéseket is. Leváltja az anyag részecskéket és a rendszert is megvédi a korróziótól. A hidraulikus szűrők elsődleges célja az, hogy a rendszer elemeinek élettartama növekedjen, és üzembiztos legyen a működés. A munkafolyadékban előfordulnak apró porszemcsék, fémszemcsék és festék szennyeződések amelyek nagymértékben csökkenthetik az élettartamot, valamint a hatásfokot. A hidraulika szűrőknek 2 fajtája ismert: a főáramú, illetve a mellékáramú szűrő. A hidraulika szűrő cseréje azért szükséges, mert az alkatrész könnyen elhasználódik a sok szennyeződéstől.

Az, hogy a hidraulika szűrő meddig tart, az attól függ, hogy milyen a hidraulika szűrő szennyeződés-felvevő képessége, függ a környezet porterhelésétől, valamint a hidraulikus rendszer tömítettségétől is. Amennyiben többet szeretne megtudni a hidraulika szűrőkről, vagy egyéb alkatrészekről, akkor mindenképp látogassa fel weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, és itt megtalálja teljes alkatrész kínálatunkat is. Ha kérdéseket tenne fel valamelyik termékkel kapcsolatban, akkor érdemes lehet felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, valamint tárcsázhatja a +36 62 468 444 telefonszámot is, és barátságos csapatunk minden kedves érdeklődőnk kérdésére előszeretettel válaszol.

Comments are closed.