Hatalmas mennyezeti lámpa kínálat online

Posted: 28th november 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Hatalmas mennyezeti lámpa kínálat online bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A LED-lámpák átvették a trónt a világítástechnika területén, egyre többen választják ezeket a lámpatípusokat. Az előrejelzések szerint 2030-ra a LED-es világítás évente körülbelül 190 terawattóra villamos energiát takarít meg. Ez 15 milliárd dolláros pénzügyi megtakarításnak felel meg. Egyre több otthon és vállalkozás szerel fel LED-es mennyezeti lámpákat, és megszabadul a hagyományos világítástól. A LED-es mennyezeti lámpák már az egloshop.hu webáruházban is elérhetők!

Mennyezeti lámpa kínálat online rendelhető az egloshop.hu weboldalon méghozzá a lehető legjobb áron!  Ha ön is minőségi mennyezeti lámpákra cserélné hagyományos világítását, akkor mindenképp érdemes ellátogatni az egloshop.hu webáruházba! A LED-es mennyezeti lámpák jól alkalmazkodnak az alacsony hőmérséklethez a fluoreszkáló lámpákhoz képest. Alacsony hőmérsékleten nagyobb feszültségre van szükség a fluoreszkáló lámpák működtetéséhez, és a fény intenzitása, amelyet leginkább fényáramként ismernek, csökken. A LED mennyezeti lámpák azonban magasabb és jobb teljesítményt nyújtanak alacsony hőmérsékleten. Mint ilyenek, a LED mennyezeti lámpák jól illeszkednek az alacsony hőmérsékletű régiókban lévő otthonokba vagy helyiségekbe, vagy hűtőszekrénnyel felszerelt helyiségekbe, például konyhákba vagy olyan vállalkozásokba, ahol fagyasztó- és hűtési terület van.

A LED-es mennyezeti lámpák nagy törésállósággal rendelkeznek, és ütés- és rezgésbiztosak, mivel nincsenek üvegházaik vagy izzószálaik. A hagyományos lámpák általában kvarc vagy üveg külsőbe vannak burkolva, ami hajlamosabbá teszi őket a sérülésekre. A LED mennyezeti lámpák nem használnak üveget. Ezeket egy áramköri lapra szerelik, majd forrasztott vezetékekkel csatlakoztatják. Ez tartósabbá teszi őket. Ezek a lámpák nem égnek ki, csak idővel elhalványulnak. Tervezett élettartamuk körülbelül 30.000-50.000 óra. További részletekért és mennyezeti lámpa rendelésért keresse fel az egloshop.hu weboldalt!

Comments are closed.