Ha programozás tanulás otthonról, akkor forduljon hozzánk!

Posted: 1st augusztus 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Ha programozás tanulás otthonról, akkor forduljon hozzánk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A mai rohanó világban sokan nem engedhetik meg maguknak azt, hogy egy hosszú munkanap után még külön időt fordítsanak arra, hogy pl. elmenjenek egy képzésre. De erre nyújtunk mi most egy tökéletes megoldást.

Programozás tanulás otthon könnyen és egyszerűen, amikor az ideje engedi. A mi képzés sajátossága abban rejlik, hogy rugalmas és mindenki a saját tempójában sajátíthatja el a C programozás alapjait. Nálunk van még lehetőség személyes és csoportos képzésekre is, de az online tanfolyam egy olyan lehetőséget biztosít, amely nem szab határokat bárhonnan és bármikor részt vehetünk benne. Illetve olyan lehetőséget biztosít, ahol mindenki személyre szabott egyéni oktatásban vehet részt. A gyakorlatorientált képzésnek köszönhetően, nem kell attól tartani, hogy egy száras elméleti anyagon kell, hogy átrágjuk magunkat, hiszen az elméletet gyakorlatias feladatok által sajátítják el. Így a tanulók szinte észre sem veszik és már a nyelvet is megtanulják.

A még hatékonyabb tudás elsajátítása érdekében, házi feladatokkal szoktuk gyakorlásra késztetni a tanulókat és ez által még arra is fény derülhet, hogy melyek azok a részek ahol hiányosságok is felmerülhetnek. Amennyiben úgy dönt, hogy kipróbálja a programozási alapképzésünket, akkor garantáljuk, hogy nálunk megtanulja az algoritmikus gondolkodást és a problémamegoldást is egyben. Ezek azok a dolgok, melyek a későbbiekben a mindennapi akadályok megoldásában lesznek hasznunkra. Ami a legfontosabb, hogy számomra a figyelem a legfontosabb, és hogy minden diákra megfelelő figyelmet fordíthassak, annak érdekében, hogy mindenki várt eredményekkel távozhasson a képzésről. Minden további információt megtalál a www.c-programozas.hu oldalára kattintva.

Comments are closed.