Gél lakk webshop a legjobb árakkal!

Posted: 13th szeptember 2022 by Megasztár in Egyebek
Gél lakk webshop a legjobb árakkal! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gél manikűrt kemény gélnek is nevezik. Az akril lakkal ellentétben ez nem egy kizárólag egy márkájú termék, hiszen sok cég gyárt géllakkot. Akril monomerekből és oligomerekből készül, amelyeket UV fény alá helyezve kötnek meg. A gél lakk az akrilhoz hasonlít, de a fő eltérés köztük az, hogy az előbbiből tetszőleges formát lehet faragni és formázni, a felület vastagabb és fényesebb, mint az akrilé.

Gél lakk webshop vár mindenkit a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse kínálatunkat valamint kiszállítási részleteinket. Az akril manikűrhöz hasonlóan a gél manikűr is teljesen biztonságos, ha tapasztalt körömtechnikus alkalmazza és távolítja el. Azonban sokan hajlamosak észre venni egy kis köröm hámlást és törékenységet néhány nappal az eltávolítás után. A legjobb módja ennek elkerülésére, ha kutikulaolajjal és kézkrémmel hidratálja körmeit. A körömlakk több mint 3000 éve létezik, és nagy változások következtek be a gél és az akril bevezetésével. A márkák változatos színekkel állnak elő, és várhatóan jobb lehetőségek még váratnak magukra. A gél lakkot a Gelish alkotta meg, aki kitalálta a gél lakkot egy üvegben, hogy könnyen használható lehessen. Idővel más cégek is átvették ezt az ötletet, és elkezdték gyártani a több hétig tartó, sérülés nélküli lakkokat. Azóta a gél lakk sokak kedvenc lakkja lett.

A gél lakk olyan gél formulával készül, amely akril monomerek és oligomerek kombinációja, amelyek UV fényben megkeményednek. Ha kemény, a gél lakk sima, fényes felületet hoz létre. A géllakk az akrilhoz képest sokkal több színben kapható. A gél lakk spektruma több mint 400, míg az akril körülbelül 130 árnyalatot tartalmaz. Tehát a zselével rengeteg szín közül választhat. Bővebb leírásért és gél lakk rendelésért keresse fel még ma a marilynails.hu weboldalt.

Comments are closed.