Fürdőszobai lefolyó karbantartás

Posted: 15th február 2019 by Megasztár in Egyebek
Fürdőszobai lefolyó karbantartás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A lassú vízelvezető és az eldugult fürdőszobai lefolyó a leggyakoribb háztartási problémák közé tartozik. Az eldugult lefolyó állóvizet eredményez, amely elárasztja hajjal és a szappannal az egész kádat. Ezenkívül egy eldugult lefolyó nagyobb valószínűséget biztosít a penészgomba kialakulására, és egy kellemetlen környezetet okoz. Ha többet szeretne megtudni erről, keressen fel minket bátran.

Klikk ide és bővebben olvashat a fürdőszobai lefolyó megtisztításáról, annak karbantartásáról és arról is, hogy mikor kell szerelőt hívni a problémához. Vizuálisan ellenőrizze a fürdőszobában lévő vízelvezetést minden egyes alkalommal, amikor zuhany vagy fürdés előtt áll, és akár utána is. Ha bármi akadályozza a lefolyót, akkor higiénikusan távolítsa el azt WC-papír segítségével. Használja a kezét, hogy beletegye a törmeléket a WC-papírba, majd öblítse le a WC-vel. Ez a lépés eltávolítja a testszőrzetet és más dugulást okozó elemeket a leeresztő fedél alatti felhalmozódásból.

Vásároljon és telepítsen egy lefolyó szűrőt. A képernyő megragad minden törmeléket, szappant és hajat, mielőtt még dugulássá alakulna. A lefolyó szűrők könnyen telepíthetők, és akadályt képeznek a zuhanyzó és a dugó között. Ne feledje, hogy a lefolyószűrőt gyakran meg kell tisztítani, hogy hatékony legyen. Ellenkező esetben maga a dugulás forrása is lehet. Öntsön legalább két liter tiszta, forró vizet a lefolyóba minden héten. Ez a gyakorlat nagyban kedvez a fürdőkádnak és a vízelvezető rendszernek. A víz tisztítja és párolja a vízelvezető csővezetékek oldalát. Bővebb leírásért és elérhetőségeinkért mindenképp keresse fel weboldalunkat és mindent megtudhat majd a fürdőszobai lefolyók karbantartásáról és megtekintheti majd szolgáltatásaink listáját is, tehát megéri benéznih hozzánk.

Comments are closed.