Fürdődézsa jó áron

Posted: 29th június 2017 by Megasztár in Egyebek
Fürdődézsa jó áron bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A forró ülő fürdőnek rengeteg pozitív hatása van, ezért érdemes beszerezni egy fürdődézsát abban az esetben ha ön vérkeringési problémákkal, ízületi fájdalmakkal vagy izomgörcsökkel küzd. Fürdő dézsáinkat nagyon magas minőségű fa alapanyagokból készítjük el, ráadásul minden dézsa modern, de mégis klasszikus vonalakkal rendelkezik, így igazán feldobja majd lakásának külalakját.

Fürdődézsa egyed designnal és egyedi méretben kapható az inuasauna.hu weboldalon, tehát ha ön is elgondolkodott már azon, hogy beszerezzen egy ilyen dézsát, akkor jó helyen jár nálunk. Ha eredeti fafürdőre vágyik, akkor a vízbe érdemes igazi himalájai kősó darabkákat szórni, hiszen az élmény így feledhetetlen lesz. Ahhoz, hogy tökéletes sófürdője legyen, azt ajánljuk, hogy a víz amiben fürdik 1%-os legyen, tehát 100 liter vízbe 1 kg sót tegyen. A sófürdő csökkenteni fogja az ízületi fájdalmakat, az izomgörcsöket, illetve a vérkeringési problémákon is segíteni tud. Fürdődézsáinkat háromféle méretben rendelheti meg, de a design csakis önre van bízva.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a fürdődézsákról olvasgatni nincs más dolga mint felkeresni weboldalunkat az inuasauna.hu-t, hiszen itt megtekintheti referenciáinkat, valamint egyedi designt kérhet, emellett megtalálhatja a fürdődézsák árait és illusztrációit is. Ha bármi kérdés merülne fel a fürdődézsákkal kapcsolatban nem árthat felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@inuasauna.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 935 8261 telefonszámot és embereink azonnal visszajeleznek majd minden kedves érdeklődőnek, hogy válaszoljanak a feltett kérdésekre. Ha tőlünk rendel fürdődézsát akkor a házhozszállítás is villámgyors lesz. Bővebben a dézsákról az inuasauna.hu-n olvashat.

Comments are closed.